2-3 év közötti gyereketek mikor alszik el este és mikor kel reggel, és mikor alszik nappal?
2.5 éves a fiam. fél 9-tol alszik kb. 8-9 ig. délutan fél 1-tol alszik ugy 2-ig.
éjszaka nem ébred fel. (8 hetes korátol nem ébred fel)
Irod hogy nappal nem alszik? Nem alszik el vgy le semmfekszik?
Mert az èn lányom is 2,5èves ès èpp mostanában próbálkozik a nem alszok, nem vagyok álmos sztorival. De mondtam hogy akkor is le kell feküdni ebèd után ès kb tíz perc múlva alszik :D
Szia.
Kisfiam 2,5 éves és attól függ,h mennyit alszik,h itthon van vagy oviban.
Ha pl beteg hosszabb ideig(1 hét) és itthon van akkor délben alszik kb 13-15 h-ig,néha picit többet,de este nem lehet lelőni,nem akar elaludni kb 11-ig,olyankor reggel alszik vagy 9-ig.
Ha oviba megyünk akkor oviból hazahozom 12-kor,kb fél 2-től fél 4-ig alszig,majd este is korán, fél9-9 fele bealszik és reggel én keltem 7:30-kor.
12: kb 1,5 éves kora óta voltak időszakok hogy nem aludt nappal. kijott az ágyából, ha odafekudtem csak dobalta magát nem volt hajlandó elaludni. aztan most kb 3 hónapjael ez rendszeressé vált, minden nap leteszem, nyilvan jo darabig kiserleteztem is mi lehet a gond, de ma már csak azokon a napokon alszik nappal, amelyeket 2 oras ejszakai dajdaj eloz meg...egyebkent nem hajlando...ott maradhatok én vele 3 orat is, akkor se alszik el, vagy kijon az agybol, de van hogy el is aludna csak a kisteso miatt nem tudok oda bujni melle es akkor meg hiszti van es azert marad el az alvas. en mar beletorodtem, kezdek ott tartani hogy meg sem probalom mar ha egesz ejjel jol aludt, mert akkor tudom hogy ugysem fog aludni....csak mint irtam altalaban legalabb egyszer felkel fél orara, ezert probalom meg nappal is letenni...de ilyenkor se alszik csal ha tenyleg legalabb 2 orat fennt volt ejjel.
azert kerdeztem kinek mikor fekszik a gyermeke, mert arra gondoltam talan azert ebred ejjel mert tul koran fektetjuk. de ezek szerint nem....foleg hogy ahogy olvasom mas gyerek még a fél kilences lefekves mellett nappal is igen jokat durmol. tenyeg irigykedem :(
Fiú, 2,5 éves. Nappal 2-3 órát alszik, éjjel 10-11 órát.
Én mióta az eszemet tudom nem alszok délután, az alvásigényem pedig max 6 óra. Na most eltudod képzelni mit állt ki az anyám míg felnőttem.
2,5 éves lassan
9 körül alszik el és reggel 7 körül ébred, éjszaka felébred átjön hozzánk, onnantól alszik reggelig
fél1,1 körül teszem le aludni 2,5 órát alszik (közben felébred, sír, kéri, hogy feküdjek mellé, így alszik tovább, de ha kijövök 10-15 percenként ébred, hogy hova mentem)
Anyukám elmondása szerint én voltam ilyen borzalmas alvó. 2 éves koromtól nem aludtam, az óvodában mindig szenvedtem alvásidőben. Korán keltem, éjjel többször ébredtem. Hááát, a mai napig nagyon rosszul alszom. Amúgy a lányom is mostanában lett jobb alvó. Mit szenvedtem én vele az első 2 évben. Már nem is számoltam, hogy hányszor ébredt fel. Ez egy áldás, ahhoz képest.
3 éves, fiú.
Reggel fél 9 és 9 között ébred, délután változó, hogy alszik-e. Ha igen, akkor 2-től 3-ig.
Este 9 körül alszik el, de ha délután nem volt alvás, akkor 8-kor már alszik, mint a bunda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!