Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Wc-szűkítőről vélemények?

Wc-szűkítőről vélemények?

Figyelt kérdés
Igaz, már épp ma megvettük, de érdekelne, hogy bevált-e a wc-szűkítő vagy nem? Ki szeretnénk hagyni a bilit, hátha így "felnőttesebb" jobban megy a szobatisztaságra nevelés. 2 éves lesz májusban.
2010. ápr. 28. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én bili után szoktattam rá a fiamat a szűkítőre. Teljesen bevált, de egyet tanácsolok, eleinte ne húzd le a "termést" ha látja a gyerek. Nekik még ijesztő, hogy eltűnik valahová.
2010. ápr. 28. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi a bilivel párhuzamosan használjuk. Reggel ébredés után és este fürdés előtt bili, máskor WC. Nem tudom hogy alakult így, de ez a megszokott rend. Nem volt semmi gond a szűkítővel, ha ki akarod hagyni a bilit, szerintem semmi akadálya, az lesz neki a természetes.
2010. ápr. 28. 15:36
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, igen, szeretném kihagyni a bilit, ha lehet.

Köszi a tanácsot, nem húzom le előtte! :)

2010. ápr. 28. 17:10
 4/7 kelemenkelo ***** válasza:
100%
nálunk meg az tetszik a kislányunknak hogy lehuzzuk a termést:::)))mi is inkább reggel meg este szoktunk wc szükitővel wc-zni .napkőzben nem szol.bár tegnap 2szer is szolt.de van hogy nem sikerül semmi. na erre most mit higgyek,,?
2010. ápr. 29. 05:49
 5/7 A kérdező kommentje:

Szia.

Hát nem tudom, mi még az egész előtt állunk, szerintem minden gyerek más, ki kell majd tapasztalni. Az biztos egyébként, hogy tegnap hazahozta a férjem a szűkítőt és azóta csak ezzel játszik és a babáját is beleülteti, Ő is beleül állandóan. Egyelőre tetszik. Megmutattuk Neki, hová fogjuk tenni és mit kell csinálni. Picit jobb lesz az idő, elkezdjük. :) Sok sikert Neked is!

2010. ápr. 29. 07:38
 6/7 anonim válasza:
100%

Kedves Anyuka/Apuka!

Egy 28 hónapos kislány nagyija vagyok.Nálunk az elmúlt nyár óta van bilizés, a szűkitőt csak később kezdtük használni.Biztonságosabbnak és stabilabbnak tartottuk kezdtben a bilit.A jóidőben való "mesztelenkedés", a kis bugyi használata és a mindig szem előtt lévő bili sokat segíthet a kezdeti sikerek elérésében. A "terméket" mindig együtt ürítettük ki a felnőtt nagy WC-be és ilyenkor mindig Ő húzhatta le.Nálunk ez nem jelentett gondot, sőt sikerélmény volt, jó móka. Később már vegyesen használtuk a WC szűkitővel, de arra mindég ügyeltünk, hogy a kis lába alatt legyen valamilyen dobogó,vagy kis sámli. Orvosi vélemény szerint nem egészséges, ha nincs a lábnak alátámasztása, mert ez okozhatja, hogy a kis/nagydolog elvégzése után pár perc elteltével mégis a bugyiba megy egy kis "maradék".

Sok sikert ehhez a nagy türelmet és kitartást kívánó feladathoz.

2010. ápr. 29. 14:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves Nagyi! Köszönöm szépen véleményét és tanácsait! Megfogadom! Mi szeretnénk a bilit kihagyni, de persze ez majd kiderül, hogy sikerül-e vagy be kell iktatni. :)
2010. ápr. 29. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!