Ti hogy oldjátok meg lány gyereknél, hogy ne zavarja a szemét a haja? Szerintetek mi jobb megoldás?
Nekem nincs gyerekem, még fiatalabb vagyok, csak érdekekel kinek mi a véleménye.
A nővérem kislányának (3 éves) frufruja van, nem is viselné el, ha mindig piszkálva lenne a haja, még a fésülést is alig engedi. Egy másik ismerősöm viszont minden nap valahogy megcsinálja (befonja vagy valami) a kislánya (4 éves) haját. Természetesen az a kislány se szereti, de muszáj neki, mert ha nem ül meg pofon vágja az anyja...
Hát igen... mindig valami videóból vesz ötletet és van, hogy több félét is kipróbál a kislányon.
Nem tudom melyik jobb a gyereknek. Azt tudom, hogy amikor már nagyobb lettem én is utáltam a frufrut, de azt még jobban utáltam volna, hogy mindig rángatják a hajamat.
Meg amúgy ez hogy hat a hajra? Mármint hogy mindig igénybe van véve már ilyen kicsi korban?
Most mi a faxér kell lepontozni?
Mi nem tetszett abba amit irtam?
3 valaszoló voltam.
De komolyan. Itt mindenki idiótán ész nélkül pontozza a masikat? Nem lehet véleménye a másiknak vagy mi?
Nem erősödik semmit a rövidre vágástól. Tévhit.
Egyébként az a jó megoldás, ami a gyereknek jobb.
Nyilván a pofon nincs hasznára.
De ha ragaszkodna a hosszú hajhoz, de kényelemből nem engednék megnöveszteni, az lenne trauma.
Egyébként egy fonás nem veszi igénybe a hajat. Talán még az a legkímélőbb frizura.
A hőkezelés, a kencék, lakkok, zselék már más tészta.
1 éves hajas babám van. Egyelőre gumizom. Rengeteg haja van. Göndör loknis, sok forgóval. Nála rossz ötletnek tartom a frufrut, mert mindenhol rövidre kéne, hogy gumi/csat nélkül ne lógjon a szemébe. Egyszerűbbnek tartom megnöveszteni olyan hosszra, hogy hátra foghassam. Már nem kell sok. Nagyon gyorsan nő. A frufrut havonta vághatnám.
Akkor olvass kicsit utána a hajvágásnak.
Nem dúsúl de erősödik nem lesz szélhajú.
14, inkább neked kéne.
Nekem senki nem tud újat mondani a hajerősítéssel kapcsolatban, lévén hogy egy súlyos betegség után gyakorlatilag kopaszról növesztettem újra a hajamat comközépig érő extra dúsra mindent bevetve. Nem, a vágás nem volt közöttük.
Nem tudom, írta-e valaki, vannak kislányok, akik szeretik a "nyuszifüles" hajviseletet. :) Arra gondolok, amikor két oldalt van összegumizva hátul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!