Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hogy oldjátok meg lány...

Ti hogy oldjátok meg lány gyereknél, hogy ne zavarja a szemét a haja? Szerintetek mi jobb megoldás?

Figyelt kérdés

Nekem nincs gyerekem, még fiatalabb vagyok, csak érdekekel kinek mi a véleménye.

A nővérem kislányának (3 éves) frufruja van, nem is viselné el, ha mindig piszkálva lenne a haja, még a fésülést is alig engedi. Egy másik ismerősöm viszont minden nap valahogy megcsinálja (befonja vagy valami) a kislánya (4 éves) haját. Természetesen az a kislány se szereti, de muszáj neki, mert ha nem ül meg pofon vágja az anyja...

Hát igen... mindig valami videóból vesz ötletet és van, hogy több félét is kipróbál a kislányon.

Nem tudom melyik jobb a gyereknek. Azt tudom, hogy amikor már nagyobb lettem én is utáltam a frufrut, de azt még jobban utáltam volna, hogy mindig rángatják a hajamat.

Meg amúgy ez hogy hat a hajra? Mármint hogy mindig igénybe van véve már ilyen kicsi korban?

2016. okt. 30. 12:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%

Most mi a faxér kell lepontozni?

Mi nem tetszett abba amit irtam?

3 valaszoló voltam.

De komolyan. Itt mindenki idiótán ész nélkül pontozza a masikat? Nem lehet véleménye a másiknak vagy mi?

2016. okt. 30. 14:21
 12/20 anonim ***** válasza:
72%

Nem erősödik semmit a rövidre vágástól. Tévhit.

Egyébként az a jó megoldás, ami a gyereknek jobb.

Nyilván a pofon nincs hasznára.

De ha ragaszkodna a hosszú hajhoz, de kényelemből nem engednék megnöveszteni, az lenne trauma.

Egyébként egy fonás nem veszi igénybe a hajat. Talán még az a legkímélőbb frizura.

A hőkezelés, a kencék, lakkok, zselék már más tészta.

1 éves hajas babám van. Egyelőre gumizom. Rengeteg haja van. Göndör loknis, sok forgóval. Nála rossz ötletnek tartom a frufrut, mert mindenhol rövidre kéne, hogy gumi/csat nélkül ne lógjon a szemébe. Egyszerűbbnek tartom megnöveszteni olyan hosszra, hogy hátra foghassam. Már nem kell sok. Nagyon gyorsan nő. A frufrut havonta vághatnám.

2016. okt. 30. 15:40
 13/20 anonim ***** válasza:
58%
3 éves lányom kb havonta egyszer enged meg valamiféle frizurát. Frufruja van, azt vágni is kész tortúra, több hetes rábeszélés kell és általában abban maradunk, hogy inkább vágjam le, minthogy frizurát csináljak. Hátul növesszük neki, hogy egy copfba összeérjen majd, mikor már engedi. Én is utáltam anno a frufrut, és úgy sajnálom, hogy nem engedi a lányom a frizurákat, de hát ez van, a gyerekhez kell alkalmazkodni, nem az én vágyaimhoz :-)
2016. okt. 30. 15:53
 14/20 anonim ***** válasza:
29%

Akkor olvass kicsit utána a hajvágásnak.

Nem dúsúl de erősödik nem lesz szélhajú.

2016. okt. 30. 16:04
 15/20 A kérdező kommentje:
Én felfelé pontoztam mindenkit. Köszönöm is a válaszokat!
2016. okt. 30. 16:51
 16/20 anonim ***** válasza:

14, inkább neked kéne.

Nekem senki nem tud újat mondani a hajerősítéssel kapcsolatban, lévén hogy egy súlyos betegség után gyakorlatilag kopaszról növesztettem újra a hajamat comközépig érő extra dúsra mindent bevetve. Nem, a vágás nem volt közöttük.

2016. okt. 30. 17:31
 17/20 anonim ***** válasza:
Elöl ha tul hosszu és szemébe log levágjuk .
2016. okt. 31. 05:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Pálmafát csináltam a feje tetejére. Amikor már hosszabb volt, akkor hátul gumiztam be.
2016. okt. 31. 11:34
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, írta-e valaki, vannak kislányok, akik szeretik a "nyuszifüles" hajviseletet. :) Arra gondolok, amikor két oldalt van összegumizva hátul.

[link]

2016. okt. 31. 20:42
 20/20 anonim ***** válasza:
...mármint összegumizva hátul, vagy kétoldalt.
2016. okt. 31. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!