Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elég egy vízálló superfit...

Elég egy vízálló superfit bakancs télre 3évesnek? Vagy kell még valamilyen cipő?

Figyelt kérdés
2016. okt. 30. 07:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha autóval jártok és kb annyira kell, hogy oviban kimenjen benne, vagy ha veletek sétál, akkor szerintem elég. De azért ha vennél még egy, zárt cipőt szerintem abból nem lenne baj. Én például egy gumicsizmát is éppen most rendeltem nekk.i Ha esik az eső, én abban viszem télen is pedig autóval járunk. El szoktam vinni a bakancsot vagy csizmát is velük, de reggel gumicsizmát adok rájuk.
2016. okt. 30. 07:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Bélelt gumicsizmát rendeltél?honnan?
2016. okt. 30. 07:18
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem elég, ha vízállós és meleg.

Én úgy vagyok vele, hogy nem érdemes előre túlságosan betárazni. Így is annyi hiába megvett vagy csak párszor hordott ruha, cipő van itthon, mert hirtelen más lett az időjárás, vagy pl. csak 2 napig volt hó azévben vagy addig mégsem annyit nőtt a gyerek, mint gondoltuk.

2016. okt. 30. 07:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Fiam 5,5 éves. Minden évben egy darab superfit csizmát/bakacsont kap télre. Eddig elég volt.
2016. okt. 30. 10:04
 5/12 anonim ***** válasza:
En egy geox csizmat vettem es van itthon tavalyról (ami akkor picit nagy volt) ez a dechatlonos csizma tiszta gumi az eleje a belseje pedig vastagon belelt. Ezt a kettőt hordja mar múlthet óta. En is kocsival jarok, de kinti program is van, jatszoter, biciklizik en meg futok utana vagy csak setalunk. Most 3 éves eddig minden telen ez a felallas volt es nekem bevalt. Gumicsizma ami beleletlen most raktam el. Belelt gumicsizmat hol lehet venni? Tudja valaki?
2016. okt. 30. 11:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Én pont a napokban vettem a 2 éveseimnek goretex-es superfit bakancsot, nem tervezek más téli cipőt venni nekik.
2016. okt. 30. 23:14
 7/12 A kérdező kommentje:

köszi

utolsó, ti mennyiért vettétek a bakancsot?

2016. okt. 31. 13:20
 8/12 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, mivel a szüleik Szolnokon laknak, ha náluk vagyunk átmegyek Martfűre a cipőgyár boltjába és ott veszem meg 2.osztályúként, minimális szépséghibájuk van (most pl. a talpélükön van pici színeltérés), minőségileg kifogástalanok és 4.250,-/pár... 3 srácok van úgyhogy nem mindegy az ár :)
2016. okt. 31. 18:20
 9/12 anonim ***** válasza:
*szüleim
2016. okt. 31. 18:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is csak egy superfit bakancsot vettem a lányomnak (5 éves) , maximum egy elegánsabb csinosabb csizmát fogok venni még mellé, ha le lesznek árazva (nem márkásat hanem mondjuk a Tescoban), csak azért hogyha megyünk valami olyan helyre akkor ne a bundás bakancsban jöjjön (pl. színházba, múzeumba stb). Egyébként én is a martfűi boltból vettem, csak nem ott helyben hanem ide Bp-re hozta egy hölgy aki árulja őket, így volt 7500 Ft.
2016. okt. 31. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!