Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egész nap csak tápszer (14...

Egész nap csak tápszer (14 hós). Lehet baja?

Figyelt kérdés
14 hós lányomnál szerintem több fog is jöhet. Mindig ezekben az időszakokban van az, hogy akár 5-6 napig is totális sztrájot tart és SEMMIT nem lehet adni neki. Se gyümölcs, se kenyér, se főzelék, se sült hal, ezeket amúgy mind szereti, de ilyen "dili" heteken csak tápszer. Éjjel-nappal és semmi más. Okozhat ez nála hiánytüneteket????
2010. ápr. 27. 13:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekünk is van ilyen időszakunk, de szerencsére csak 3 nap szokott lenni. Én is adok neki tejitalt. Szerintem nem baj, jobb , mint a semmi. Sőt, múltkor torokgyulladása volt, akkor 4 napig semmit sem evett. Hosszú távon biztos nem jó, de ez van. Ami még nekünk bejön, hogy turmixolok neki gyümit, főzeléket egy pürés cumis üvegbe, és azt megissza. Még ezzel tudom "becsapni".
2010. ápr. 27. 13:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Az enyém 15 hónapos, s sajna tart ilyen napokat, de csak szopni hajlandó!

Tehát még becsapni se tudom sehogy!

2010. ápr. 27. 13:32
 3/3 anonim ***** válasza:

A lányom a múltkor elkapta a 3 napos lázat. Az ég világon semmit nem evett meg, csak a babatejet. A doki azt mondta, hogy hagyjam rá, úgyis azt eszi, amit megkiván, és ez még tápláló is, és minden vitamin, tápanyag megvan benne amire szüksége van. Fogzásnál ez meg még inkább előfordul.

Ne aggódj, ha csak pár napig tart semmi baja nem lesz tőle. Gondolj csak bele, ha fáj a fogad neked sincs kedved enni.

Szegénykém!

Az enyém is épp fogzik, az utolsó néggyel szenvedünk, ő mondjuk eszik mást is, de kismadár adagokat, de legalább a tej nála is elfogy. Ja és nem alszunk éjjelente.

Remélem Ti is túl lesztek rajta hamar!

2010. ápr. 27. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!