Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vegyek 3 éves ikreknek...

Mit vegyek 3 éves ikreknek szülinapra? Nem túl nagy a keret rá.

Figyelt kérdés
köszönöm az ötleteket.
2010. ápr. 27. 09:18
 1/4 anonim válasza:
Szerintem 2 féle lehetőség van. Vagy 1 nagy közösen használható játék, mondjuk kintre, (hinta, homokozó, játszósátor,) persze nem a legdrágábbak. A másik, hogy bemégy mondjuk a régió játéknagykerbe és 5-10 ezer forintért 1 zsák játékot összevásárolsz, persze lehetőleg hasznosakat. Imádják a sok cuccot túrni... Az enyémek 7 évesek, de ez még most is bejön. Csak már ők rakják tele a zsákot...:)
2010. ápr. 27. 09:43
 2/4 A kérdező kommentje:

köszönöm.

annyira tanácstalan vagyok. mindenük meg van már, amit írtál: hinta, trambulin stb. 2 éves korukra pont ezért állatkerti belépőt kaptak, akkor nagy volt az öröm.

na még gondolkozom én is.

2010. ápr. 27. 09:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Fiúk vagy lányok?

Az én lányomnál 3 évesen ez volt sláger: pónik, lovak minden mennyiségben, festőállvány (Ikeában kb. 5000 Ft, egyik oldalára krétával,másikra filccel lehet rajzolni, és lehet hozzá hatalmas papírtekercset kapni, ami hónapokig elég.)

Kintre kerti kisházikó (bár ez azért drágább).

2010. ápr. 27. 14:21
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm.

1 fiú 1 lány.

2010. ápr. 27. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!