Mit szólnátok ahhoz, ha a már szobatiszta gyereketek kíváncsiságból szeretne felvenni egy pelenkát? Megengednétek neki?
Figyelt kérdés
2016. okt. 22. 21:29
1/13 anonim válasza:
Közölném vele, hogy az kisbabáknak való. Nem neki, mert Ő már nagyfiú/nagylány.
Semmiképpen nem engedném neki.
2/13 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2016. okt. 22. 21:36
3/13 anonim válasza:
Èn sem engednèm. Azèrt mert nem akarnàm, hogy visszafejlōdjön ès újra pelenkàba pisiljen ès összezavarodjon.
4/13 anonim válasza:
Azért szerintem nem mindegy hogy mekkora, mióta szobatiszta.
De nem szivesen engedném nehogy ujra kedvet kapjon hozzá
5/13 sanyinak válasza:
Mondd neki, h az kicsi mar ra es szoritani fogja!
:)
6/13 anonim válasza:
nosztalgiázásból én megengedném. eljátszanánk milyen volt, amikor baba volt (most is mesélek néha róla és mosolygósan hallgatja :)) én nem tartanék visszaeséstől. néha mi is visszatekintünk.
7/13 anonim válasza:
lehet kell még neki egy "búcsú", mielőtt lezárja azt a korszakát
8/13 anonim válasza:
Én is megengedném. Nagy vastag pelenkabetétet műanyag vagy gumibugyival...
9/13 anonim válasza:
En kiprobaltam hat evesen amikor a testverem szuletett, de addigra mar nem tudtam belepisilni sajnos, visszatartottam pedig nagyon ki akartam probalni.
10/13 anonim válasza:
Ja, de valaszolva a kerdesedre en hagynam hogy kiprobalja. Mondjuk nem ertek hozza, az en gyerekem meg kicsi, de ettol miert kene visszaesnie? Szerintem nem kezenfekvo (sot) hogy ez fog tortenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!