16 hónapos babával miket lehet játszani? Mi az ami nagyon jól leköti?
Figyelt kérdés
A barátnőm megkért, hogy egy hétig vigyázzak a fiára délutánonként, szeretném olyan jól lekötni.
Sétálni persze elviszem, meg ha jó idő játszótérre, de ha rossz idő van?
Az ujjfestésre gondoltam, szerintetek egy ennyi idős már élvezné? Házilag készíteni festéket és azzal pacsmakolna egy nagy papírra..
További ötleteket is várok
2016. okt. 19. 12:34
1/4 anonim válasza:
Nekem is pont ennyi idősöm van, egy ekkora gyereket semmi nem köt le hosszabb időre, 5- 10 percre maximum. Teljesen mindegy mit találsz ki, a szekrényből kipakolás, bepakolás , zsebkendő kiszedés a dobozból, a szemeteskuka tetejének nyitogatása, minden ugyanúgy le fogja kötni egy rövid időre.
2/4 anonim válasza:
Jatszhattok lufival, labdaval, tephettek papirt es zsebkendot, adhatsz neki gyerekbarat zsirkretat es papirt rajzolni. Epitokockazhattok, ha van, lapozgathatsz neki kepeskonyvet, jatszhattok macival, egyeb szormeallatokkal. Kapcsolgathatja fel es le a villanyt, nyitogathatja a szekrenyajtokat, ilyenek.
3/4 anonim válasza:
Az én fiam pont ennyi idős, nagyon sok minden leköti de tényleg csak 5-10perce. Mesekönyvet nézegetünk, olvasunk, mondókázunk, épitőzünk, autóival játszik, mindent ki-be pakol, szerel, "segít" a házimunkában: adogatja a ruhákat, hozza az asztalról a nem törékeny cuccokat, kidobja a szemetet...stb. De ha a kezébe adsz egy fakanalat vagy valami érdekeset azzal is ellesz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Meg volt az első nap és kifáradtam. Sétáltunk, fociztunk, nagyon jól elvoltunk. De mennyit bírnak dolgozni, hihetetlen.
2016. okt. 19. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!