A ti gyereketek hogy viseli ezt az idot? Tenyleg lehet a szeles idotol ilyen nyugos?
Figyelt kérdés
Nagyon nyugodt, szinte sosem siro 15honapos gyerekem van, az utobbi napokban nagyon tud sirni... pedig tenyleg nem szokott "csakugy".
Lehet ettol vagy azert keressem csak ketsegbeesve az okat?:):(
2016. okt. 5. 15:03
1/6 anonim válasza:
3 évesem és a 8 hónaposam is tök jól elvan.
Kétségbeesni meg semmi értelme
2/6 anonim válasza:
Az enyém nagyon sokat alszik mióta hideg, esős idő van. Amúgyis nyugis, de most főleg.
3/6 anonim válasza:
Van mellettünk egy gyerekkórhàz, reggeltől estig visìtanak ott is. Az én lànyom is, meg a hàzban minden baba/kisgyerek.
Szerintem a szél az oka.
Amúgy is érzékeny az idővàltozàsra, ez most nagyon betett ez a napok óta tartó szél.
Azért kétségsbe esni nem kell.
4/6 A kérdező kommentje:
Jojo, kicsit tuloztam a ketsegbeesessel. Koszi!
2016. okt. 5. 15:21
5/6 anonim válasza:
Az én fiam születésétől kezdve nem bírja a szelet. Csecsemőként is egész nap nyűglődött, sírt. Most már ovis, 3,5 éves, még mindig nem bírja, de már nem sír miatta egész nap.
6/6 anonim válasza:
Az enyém rosszabbul alszik, egyelőre nem tudom mi az oka. De frontoknál előfordul nála. 1 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!