Mennyi munkadíj lenne reális egy bébiszitternek aki vigyázna hétfőtől péntekig 3 és 5 éves gyerekeimre ha betegek?
Nem olyan nagyon betegek csak még mondjuk köhögés, orrfolyás ezért még nem mehetnek oviba.
8-tól 4-ig kellene vigyázni hétfőtől péntekig.
Pest megyei kisváros
Irrealisan sok ?
Ket beteg kisgyerekre vigyaz! Ennyit kap egy gyarban is, nulla feleloseggel.
Egyebkent meg szep kis anya aki a beteg kisgyereket masra bizza, es neg nelle ilyen dmucig is...
Nem értem mért szapultok. Nálunk nincs nagyszülői segítség mert a szüleim meghaltak, párom szülei 270 km-re.
Feltettem egy kérdést, és írtam h 10 ezret tuti nem fogok fizetni (amennyiben tényleg ennyit kellene akkor elmegyek bébiszitternek...), ha ennyit kellene fizetnem akkor nem érné meg dolgoznom sem, inkább lehetnék itthon munkanélküli. Nyugdíjas nénire gondoltam amúgy mint bébiszitter, az a két hirdetés amit találtam azok is nyugdíjasok uh nekik ez tökjó jövedelem kiegészítés lenne, nem kell se szabit kivenniük, se tanulástól elvenniük az időt. De majd ők megmondják h mennyit kérnének illetve hogy vállalnának-e egyáltalán ilyet.
Az van h a nagyobb gyerekem szeptember 4-e óta beteg, azóta 7 napot ment összesen oviba három részletben, és még kb két hétig biztos itthon lesz hogy végre rendesen meggyógyuljon. Nincs komoly baja csak mindig elkap valamit mikor az előző betegségből kigyógyult, volt itt enyhe köhögés-nátha, fülgyulladás, most meg torokgyulladás.
Na ennyit szerintem egy munkahely sem tud tolerálni hogy táppénzre menjen valaki, másfél hónap alatt 7 napot menjek munkába??? Még ha meg is osztom a férjemmel akkor is sok.
Jelenleg még itthon vagyok gyesen, de hamarosan megyek vissza dolgozni és előre szeretnék gondolkozni h hogy tudnánk megoldani majd a dolgokat. Ráadásul a pici eddig nem járt közösségbe így tuti h az első időszak beteges lesz. De max arra kéne segítség amikor már jól vannak de még nem mehetnek oviba.
A nyugdíjas néni sem olcsóbb, elhiheted. Nem szapult senki, ez egy drága szolgáltatás, ennyi. Vagy neked nem éri meg a gyerekeidet biztonságban tudni?
Egy ismerősöm napi 4 órában jár egyetemre a 2 éves lánya mellett, a szomszéd néni is 1000 ft-ot kér óránként.
Saját gyerekéről van szó.
Majd azért írd meg, hogy mit mondott a bébiszittert ismerősöd mert már kíváncsi vagyok.
Egyébként ha feltűnt volna az összes válaszoló 1000 Ft-os órabért írt tehát nem tudom mit vársz.
Oké majd megírom. Igen tudom h 1000 Ft /óra reális, de még úgy is 8000 Ft/nap jön ki, nem 10 e :-) és én azt írtam nem fizetnék 10-et. Csak úgy gondoltam h mondjuk ha napi rendszerességgel jön valaki akkor meg lehet beszélni egy konkrét összeget a mennyiségi kedvezmény miatt, hiszen nem csak 1-1 ritka alkalomról lenne szó.
Na mindegy majd kiderül mi lesz, hogy egyáltalán szükség lesz-e rá, szimpi lesz-e egyáltalán a bébiszitter jelölt stb.
Milyen mennyiségi kedvezmény?? :D
Te is szoktál kedvezményt adni a főnöködnek, ha sokat dolgozol? :D
Így van, így is fogom feladni a hirdetést, hogy aki akar két cuki aranyos kislányra vigyázni az fizessen, várom a liciteket :-))
Hát olyan mennyiségi kedvezményt h mondjuk ha három hetente hívok el egy bébiszittert 3 órára akkor többet kell fizetni, míg mondjuk ha egy hétig vigyáz a gyerekekre akkor meg lehet állapodni fix összegben és nem kell percre pontosan kiszámolni minden fél órát - szerintem. De úgy látom itt mindenki bébiszitter és meg is kéri az árát :-) (gondolom a válaszolók több mint felének semmi tapasztalata sincs a kérdésben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!