2évesnek az egyberészes, vagy a két részes pizsama a praktikusabb?
Figyelt kérdés
2016. szept. 19. 08:13
11/12 anonim válasza:
Lányom hamarosan 2 éves, még egybe pizsibe alszik, most nemrég vettem neki párat őszre/télre. Szerintem praktikusabb, mert nem lóg ki a dereka.
12/12 anonim válasza:
A Kisfiam decemberben lesz 5 éves. Mi nagyon szeretjük az egyrészes pizsamát. Amikor kétrészest adtam rá, akkor is mindig body-val (amíg kisebb volt), mert a kétrészes felső része fel tud csúszni, körbetekeredni stb. ami nem túl kényelmes. Nagyon praktikusnak tartom az egyrészest és tudom, hogy éjjel mindig kitakarózik, de kicsit kevésbé aggódom emiatt, mert tudom, hogy nincs kint a dereka. Ő is így szereti és így szokta meg. Nyári egyrészes pizsamák is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!