Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon izzadòs kisgyerekn...

Nagyon izzadòs kisgyereknél hogyan oldjátok meg az esti pizsama, takaró megválasztását?

Figyelt kérdés
A gyermekem mindig nagyon izzad elalvàskor. Tegnap hàrom felsöt ès kèt alsót cserèltem le róla. Vègül egy pôlôban aludt, nyitott ablak mellett, pedig nincs màr extra meleg. Viszont hajnalban màr hûvös van és fèlek, hogy megfàzik. Az sem normàlis, hogy 3x èbresztem öltözködni....
2016. szept. 18. 14:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
Nedvszívó Pampersből varrattam pizsamát.
2016. szept. 18. 14:07
 2/13 A kérdező kommentje:
Magadnak is varass egyet!
2016. szept. 18. 14:11
 3/13 anonim ***** válasza:

Hány fokban izzad így?

Nálunk 25 fok, egy szál body-ban alszik el, később kap takarót.

2016. szept. 18. 14:13
 4/13 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy nagyon izzados gyerek szerintem. Azert izzad, mert melege van, nem azert mert izzados. Eleg ra egy polo. Ha rendes pizsiben annyira izzad, akkor tok folosleges ennek ellenere raadni.

Mi ugy csinaljuk, hogy amikor lefektetem, akkor nincs betakarva. Mielott en lefekszen, akkor betakarom es kesz. De ehhez hozza tartozik, hogy a gyerkoc 8-9kor fekszik, mig mi a ferjemmel nem alszunk el 1nel hamarabb.

Sokmindentol fugg a megoldas nalatok. Mennyi idos? Nem tud betakarozni meg magatol, ha fazik? Mikor fekszik a gyerkoc, es ti mikor? Vagy mikor keltek? Az is megoldas lehet, hogy felkelsz hajnalban es betakarod. Ez az atmeneti idoszak nem tart mar sokaig, hogy este viszonylag meleg, hajnalban meg mar hideg van.

2016. szept. 18. 14:26
 5/13 A kérdező kommentje:
Mèg nem mèrtem meg, de 24-25-re tippelek. Ma megmèrem.
2016. szept. 18. 14:27
 6/13 A kérdező kommentje:
3 èves lesz. 8-9 körül alszik, de mindig be akar takarózni, ès ruhàt is kèr. Valahogy îgy komfortos neki. Hiàba mondom neki, hogy meleg van, nem kell pòlòn, vagy zokni.
2016. szept. 18. 14:30
 7/13 anonim ***** válasza:

Rovid pizsi polo, boxer es alvas elott furdettem.

Akkor ugye huvosebbnek erzi ott a takaroja.

De az sem jo ha folyton atoltoztetted, mi lesz majd az oviban

2016. szept. 18. 14:35
 8/13 anonim ***** válasza:

Elnézést 1-es voltam, de 24-25 fok az nagyon soknak tűnik.

Nekünk pár hónapos kora után normál 21-22 fokban végigaludta az éjszakákat, melegebben nem is aludt jól.

2016. szept. 18. 15:49
 9/13 A kérdező kommentje:
Gondoljátok ,hogy oviban még inkább leizzad?
2016. szept. 18. 17:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Az oviban mindig rettenetes hőséget csinálnak. Gyakorlatilag az összesben.

Egyébként zoknit is kér az alváshoz?

2016. szept. 18. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!