Érdemes szülinapra ugrálóvárat bérelni?
Kertes házunk van, ezért sem szerettünk volna valami játszóházban tartani a születésnapot, ráadásul méregdrága is. Viszont nem szeretnénk, ha szétkapnák a házat a gyerekek, ezért gondoltuk, hogy valami olyan játék kéne, ami hosszabb ideig leköti a figyelmüket.
Lehet már ugrálóvárat bérelni 12 ezer forintért is. Érdemes erre költeni? Vagy hamar megunja vajon a gyereksereg?
én vennék egy kisebbet, tuti nem horibilis összeg.
láttam egyszer a bölcsiben(valamiért nem használják) egy neonzöld felfújt matracnak néz ki, aminek van puha oldala és kerítése, ki-be bújkálni is lehet benne és jókat ugrálni balesetveszély nélkül(főleg ha egyedül van benne a gyermek)
ki sem lehetett szedni belőle a gyermekem
szerintem hiányolnák másnap
inkább vidd rendezvényre, vagy ahol van ugrálóvár , játszóházba, úgy az fog tudatosulni, hogy ott és akkor jó buli volt
miért lepont???(első vagyok)
honnan tudtam volna, hogy nagy gyerekekről van szó?
kert is van és szeretik nagyon az ugrálóvárat.
ebből csak egy lépés, hogy a kisebb elérhető is.
Szerintem jó ötlet.
Csak arra figyelj, hogy amit ilyen olcsón lehet bérelni, az általában elég picike, több nagyobb gyereknek az nem lesz jó.
A másik hogy legyen elérhető áram, mert a befúvónak egész nap mennie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!