Milyen csizmát vagy hótaposót fogtok venni télre? Mit érdemes figyelni? Melyik márka jó?
Fiam áprilisban múlt 3 éves.
Tavaly a Dechatlonban vettem neki hótaposót 7000-ért. Nagyon meleg, bundás. Mivel egész télen hordta, és tökéletes állapotú maradt, így idén is biztos Dechatlonban veszünk neki. Sportcipője is onnan van.
Az én kisfiam 6 éves.
Évek óta azt csinálom, hogy veszek egy ilyen klasszikusabb hótaposót, aminek gumírozott az eleje/orra, belül vastag bundás, kívül is lábszárközépig ér, végig impregnált ilyen gyöngyvászon jellegű vízlepergető, tépőzáras, hernyótalpas.
Tavaly a LIDL-ben volt 3M-es kb. 4 eFt-ért.
Ezt tényleg akkor viseli, amikor rohangálnak az oviudvaron, bejön a nagy latyak, hóesés, farkasordító mínuszok.
Könnyű lemosni, takarítani, belemegy a szárába az overal alja.
Meg veszek mellé egy normálisabb, akár városban, alkalommal is utcán hordható bundás bőr csizmát/cipőt.
Nekem a SALUS szupinált téli cipői jönnek be (ez is boka fölé ér, bundás). Nem annyira meleg, mint a fenti hótaposó, de azért a tél nagyrészében nincs is arra szükség.
Folyamatosan fújom impregnáló spray-vel, hogy egy kisebb csapadékra se ázzon be, nehezebb tisztán tartani, de azért elegánsabb egy fokkal.
Kb. 10-12 eFt körül szokott lenni, viszont egészségpénztárra elszámolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!