Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Protexin Restore. Tapasztalatok?

Protexin Restore. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Kinek, hogy vált be. Immunerősítésre például?
2016. aug. 29. 20:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Immunerősítérsre probiotikum?
2016. aug. 29. 21:18
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen, a dokinőnk mondta :)
2016. aug. 29. 21:24
 3/15 anonim ***** válasza:
ezt én csak antibiotikum kúra alatt ill után alkalmaztam volna gyermekemnél, de csak por alakban kapható, amit hígítva nem iszik meg. így maradt a jól bevált Normaflore, mert azt gyors bepriccelem a szájába és max leöblíti vízivással. Pedig a Restore összetétele sokkal jobb..
2016. aug. 29. 21:24
 4/15 anonim ***** válasza:
főleg emésztőenzimeket(asszem laktobacillut?) tartalmaznak, bélflóra helyreállítása az elsődleges cél, hamenés megelőzésre ill alatt jó inkább. vitamin nincs benne...
2016. aug. 29. 21:25
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszi. Két hónapja szedett antibiotikumot, ami szerintem nem nagyon volt indokolt. Azért ajánlotta a doktornő, azt mondta ez helyre állítja ott benn a dolgokat, és az immunrendszert is erősíti.
2016. aug. 29. 21:32
 6/15 anonim ***** válasza:
45%

két hónapja...?? :D

aprobiutikumot antibiotikum alatt ill közvetlen utána kell adni, két hónap múlva már rég felesleges. örülj, hogy nem lett hasmenős

2016. aug. 29. 22:11
 7/15 A kérdező kommentje:
Ment a hasa..akkor normaflort kapott. Ezt most más céllal ajánlotta. Mindegy. Ártani nem ártok vele, csak gondoltam rákérdezek hátha valakinek van vele kapcsolatban tapasztalata. Majd ha nekem lesz akkor megosztom 😊
2016. aug. 30. 04:47
 8/15 anonim ***** válasza:

Mikor durva hasmenése volt a fiamnak a kórházban egy főorvos azt mondta bármelyik probiotikum jó csak normaflore ne legyen. Bár ezt én is tapasztaltam antibiotikum mellett hiába adtam a normafloret, a fiamnak hasmenése lett. Antibiotikum után 1 hete adtam és alig javult. Na akkor ajánlották nekem a protexin restoret, a különbség meg nekem nyilvánvaló. Csam ajánlani tudom de bélflóra helyreállítására, nem immunerősítésre. :)

Egyébként ha nem találtad indokoltnak, miért nem beszéltél erről az orvossal? Nálunk is volt ilyen, hétfőn vittem, rögtön antibiotikummal akart nyitni, végül azt mondta vigyem vissza szerdán és meglátjuk. Mégsem volt szükség antibiotikumra. Ő akkor biztonság kedvéért akarta felírni, de a korábbi eset után amit le is írtam nekem ez nem tetszett annyira. Nyilván ha van jel baktériumra, akkor azt elmondta volna, hogy muszáj.

2016. aug. 30. 07:19
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is adok kúraszerűen probiotikumot immunerősítésre. Nekem kórházban ajánlották. Ha jó a bélflóra, jobban küzd a szervezet a kórokozók ellen. Jó váltogatni a probiotikumokat, mindig más összetételűt kell keresni.
2016. aug. 30. 08:28
 10/15 A kérdező kommentje:

Elhúzódó köhögése, éscrekedtsége volt. A dokinéni mondta, hogy vigyem el fül-orr-gégészhez..ő adta neki, meg allergia ellen adott gyógyszert. Természetesen kikértem a dokink véleményét, azt mondta nem bíralhatja felül a másik dokit ez ügyben, viszont abban kiegyeztünk, hogy az allergia elleni gyógyszerrel várjunk.

Köszönöm, hogy megosztottátok velem a tapasztalatotokat! :)

2016. aug. 30. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!