Protexin Restore. Tapasztalatok?
két hónapja...?? :D
aprobiutikumot antibiotikum alatt ill közvetlen utána kell adni, két hónap múlva már rég felesleges. örülj, hogy nem lett hasmenős
Mikor durva hasmenése volt a fiamnak a kórházban egy főorvos azt mondta bármelyik probiotikum jó csak normaflore ne legyen. Bár ezt én is tapasztaltam antibiotikum mellett hiába adtam a normafloret, a fiamnak hasmenése lett. Antibiotikum után 1 hete adtam és alig javult. Na akkor ajánlották nekem a protexin restoret, a különbség meg nekem nyilvánvaló. Csam ajánlani tudom de bélflóra helyreállítására, nem immunerősítésre. :)
Egyébként ha nem találtad indokoltnak, miért nem beszéltél erről az orvossal? Nálunk is volt ilyen, hétfőn vittem, rögtön antibiotikummal akart nyitni, végül azt mondta vigyem vissza szerdán és meglátjuk. Mégsem volt szükség antibiotikumra. Ő akkor biztonság kedvéért akarta felírni, de a korábbi eset után amit le is írtam nekem ez nem tetszett annyira. Nyilván ha van jel baktériumra, akkor azt elmondta volna, hogy muszáj.
Elhúzódó köhögése, éscrekedtsége volt. A dokinéni mondta, hogy vigyem el fül-orr-gégészhez..ő adta neki, meg allergia ellen adott gyógyszert. Természetesen kikértem a dokink véleményét, azt mondta nem bíralhatja felül a másik dokit ez ügyben, viszont abban kiegyeztünk, hogy az allergia elleni gyógyszerrel várjunk.
Köszönöm, hogy megosztottátok velem a tapasztalatotokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!