Gyerek születésnapi buli esetén, ha vki biztosra mondta, hogy mennek, de nem érkeznek meg, nem is szólnak, felhívnátok, hogy mi van?
Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 06:57
1/21 anonim válasza:
Szia! én vártam kb. fél órát, hogy megérkezzenek...mert bármi közbe jöhetett, és őket a szüleik hozták volna....
de mire hívtam volna ,jött tőlük üzenet, hogy közbe jött valami.
5/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos a kislányom lemaradt, mert elnéztem az időpontot :(. Elmondtam neki, hogy én bénáztsm el, ne haragudjon, szerencsére nem vette a lelkére különösebben. Csak azt nem értettem, hogy hogy senki nem szólt, ezek szerint a házigazdáknak sem és a többieknek "hiányoztunk". Persze alap, hogy nekem kéne odafigyelni, nem is hárítani akarom ezt a részét, csak azért érdekes, hogy a jövőben hogy álljunk a társasághoz.
2016. aug. 29. 11:13
6/21 anonim válasza:
Mondjuk ez esetben neked lenne illő telefonálni, hogy bocsi, elnéztem. Lehet hogy ők simán azt gondolták, hogy meggondoltad magad.
Attól is függ ám, hogy milyen kapcsolatban vagytok.
7/21 anonim válasza:
Én fölhívnám, de fordított esetben nem várnám el.
De eszerint akkor a gyereked és te is együtt néztétek el a dátumot? Mert a gyereknek fontos ez, tehát normális esetben számon tartja, ill. gondolom gyakran találkozik kislányod az ünnepelttel, és akkor is szóba kerülhetne köztük. Legalábbis én így gondolom.
8/21 A kérdező kommentje:
Semmilyen kapcsolatban nem voltunk, vagyunk, korábban kifejezetten ellenszenvesen viselkedtek velünk. Voltak mások is ott, akikkel szoktunk beszélni, ők sem szóltak. Valószínűleg a kutyának se hiányoztunk, én nem hagytam volna annyiban. Egyébként írtam nekik, hogy ez történt.
2016. aug. 29. 13:05
9/21 anonim válasza:
Hát ha semmilyen kapcsolatban nem voltatok, akkor érthető, hogy nem hivtak fel.
10/21 A kérdező kommentje:
Nem is volt elvárás csak elgondolkodtam fordított esetben mit hogyan tennék. Ha még tök mindegy akkor már a meghívás is nagyon szívből jöhetett.
2016. aug. 29. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!