Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Honnan tudhatom, hogy a füle...

Honnan tudhatom, hogy a füle fáj-e vagy a foga?

Figyelt kérdés
2 éves a fiam és egész éjjel üvöltött. a 4 utolsó hátsó foga nem jött ki még, az egyik oldalon lent érzékeny neki, púpos az inye. nyúlkál a füléhez, de azt akkor is csinálta korábban mikor a foga jött. minden fogzás megviseli és feleslegesen nem vinném dokihoz. de kicsit aggódok hogy most a foga vagy a füle-e a ludas. vigyem bölcsibe?
2010. ápr. 21. 08:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nyomkodd körül a kis füleit és jelzi ha fáj neki.
2010. ápr. 21. 08:27
 2/3 A kérdező kommentje:
az a baj h annyira nyügös h kb bárhol megérintem tiltakozik...meg sir. most elaludt itt rajtam segényke, itt hüppög a mellkasomon
2010. ápr. 21. 08:29
 3/3 A kérdező kommentje:
hát. . . nyomkodtam neki, nem volt oda érte, de ugyanígy nyüszögött mikor pl az állát fogtam meg :) De alvás közben is próbáltam nyomogatni, gondoltam ha nagyon fáj, márpedig azt hallottam a fülfájás nagy fájdalom (úgy is emlékszem) úgyis felébred visítva, de nem. Szóval elvittem bölcsibe, egész jó kedve lett. Remélem hogy csak a foga, most volt beteg 4 hétig felváltva (pár nap nátha, meggyógyult, pár nap torokfájás, pár nap köhögés, megint nátha, hőemelkedés, kutyabaj, nátha, kutyabaj, stb. . . . ) egész áprilisban dokihoz járkálunk már :S Most 1 hete semmi baja (múlt szerdától jár bölcsibe megint) nagyon nem akarok már nyavaját. . . főleg ilyet, isten ments a fülészettől. . .
2010. ápr. 21. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!