2 éves lesz a kislányom (április 30-án). Csütörtökig kell választ adnom, hogy vissza megyek-e dolgozni vagy nem? Olyan nehezen döntök? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Iskolába járok, a pénz jól jönne, de most van választási lehetőségem. Lehet, hogy jövőre már nem lenne.Mindenki csak zaklat, hogy döntsek már!!!2010. ápr. 20. 19:20
1/4 anonim válasza:
ezt neked kell eldöntened, részemről már döntöttem a fiam 2 évesen megy bölcsibe, mert félek h három év után már nem annyira várnak vissza, gyesből nem tudunk megélni, hiányzik a munka, jó lesz a gyereknek a társaság
2/4 anonim válasza:
A pénz mindig jól jön, de szerintem ha tudjátok, használd ki a 3 évet.
Én másodszorra is anya leszek, de ha nem lennék sem mennék vissza, kihasználnám azt az időt...
Ez az idő ami sosem jön vissza, én ezt tudom tanácsolni.
:D
3/4 anonim válasza:
Nagyon nehéz döntés.Engem megkerestek a régi(!)munkahelyemről,hogy visszamehetnék nagyon jó pénzért.Nagyon nehéz döntés volt,de én a Fiam mellett döntöttem.Soha többet nem lesz ilyen,hogy ennyit itthon lehetek vele,napról-napra látom hogy fejlődik-okosodik.Semennyi pénzért nem cserélném el.Ha megéltek a gyesből,akkor szerintem ne menj vissza!Mindenképp írd majd meg,hogy döntöttél!
4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Szeptembertől visszamegyek dolgozni. Olyan lehetőség ez, amit nem szalaszthatok el, mert jövőre már más lenne a felállás:(Imádom a kislányomat és szívesen maradtam volna vele itthon, de ha nem lehet, akkor nem lehet. A kislányom bölcsibe fog menni.Köszönöm mindenkinek a választ. Szép napot Nektek:)
2010. ápr. 23. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!