Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vesztek 6 es 4 eves...

Mit vesztek 6 es 4 eves gyereketeknek karacsonyra?

Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 15:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%
Anyám. Augusztus van. Majd decemberben meglátom épp mi érdekli.
2016. aug. 25. 18:28
 12/17 anonim ***** válasza:
2%

OFF

10: Társasjátékokkal játszik velünk.

Meg tableten, telefonon lévő játékokkal.

Mással nem nagyon. Esetleg szétpakolja a játékokat, és ott hagyja, nem érdeklik...

2016. aug. 25. 18:52
 13/17 anonim ***** válasza:
59%

"Szerintem telefont, ruhákat. Addigra 7 éves lesz. Játékokat fölöslegesnek tartom, úgysem játszik már,"

Az te vagy. Látom nevelni te sem tudsz. Egyszerűbb a gyerek kezébe adni a telefont, tabletet. Gratulálok. Nekem nagyobb testvérem van 7 évesnél, de nem géppekkel játszik. Nem normális, ha egy ekkorát csak a gép érdekel. Az sem, hogy szétpakol és otthagyja. El kell rakodnia maga után. Szülőt minősíti ez is.

2016. aug. 25. 19:09
 14/17 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem ne minősíts, semmi közöd hozzá, a kérdésre kell válaszolni, nem a válaszolókról véleményt írni.

Nem látsz bele senki életébe, ki tud gyereket nevelni, meg ki nem. Itt tudom, mindenki magát tartja tökéletesnek, a többiek $zarok... Menjél, inkább foglalkozz a gyerekeddel, nehogy azt lássa, hogy netezel, nem lesz jó a példakép:D

2016. aug. 25. 19:36
 15/17 anonim ***** válasza:
78%
Legó, társasjáték, mesekönyv tuti. A többit meglátjuk.
2016. aug. 25. 19:48
 16/17 anonim ***** válasza:
5,5 éves lányom karácsonyra rollert szeretne kapni. A kicsinek meg fogalmam sincs.
2016. aug. 26. 15:09
 17/17 anonim ***** válasza:

6 évesem van. vagyis lesz karácsony előtt pár nappal. így ugye sok ajándék jár 2 részletben.

lego (lehet, hogy bionicle, vagy nexo, még nem tudom)

könyv (gyermekenciklopédia, tesz-vesz könyvek)

telepod :D

iskolatáska

társasjáték (ez nem biztos, csak ha sikerül néhány régitől megválnunk :))

mindenen átlátó szemüveg (ezt ő kéri az angyaloktól... szóval bajban vagyok)

4 évesen is társast, legot, könyvet kapott. meg vonatot, Cranky-t :) és dinókat.

2016. szept. 1. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!