Mit vesztek 6 es 4 eves gyereketeknek karacsonyra?
OFF
10: Társasjátékokkal játszik velünk.
Meg tableten, telefonon lévő játékokkal.
Mással nem nagyon. Esetleg szétpakolja a játékokat, és ott hagyja, nem érdeklik...
"Szerintem telefont, ruhákat. Addigra 7 éves lesz. Játékokat fölöslegesnek tartom, úgysem játszik már,"
Az te vagy. Látom nevelni te sem tudsz. Egyszerűbb a gyerek kezébe adni a telefont, tabletet. Gratulálok. Nekem nagyobb testvérem van 7 évesnél, de nem géppekkel játszik. Nem normális, ha egy ekkorát csak a gép érdekel. Az sem, hogy szétpakol és otthagyja. El kell rakodnia maga után. Szülőt minősíti ez is.
Szerintem ne minősíts, semmi közöd hozzá, a kérdésre kell válaszolni, nem a válaszolókról véleményt írni.
Nem látsz bele senki életébe, ki tud gyereket nevelni, meg ki nem. Itt tudom, mindenki magát tartja tökéletesnek, a többiek $zarok... Menjél, inkább foglalkozz a gyerekeddel, nehogy azt lássa, hogy netezel, nem lesz jó a példakép:D
6 évesem van. vagyis lesz karácsony előtt pár nappal. így ugye sok ajándék jár 2 részletben.
lego (lehet, hogy bionicle, vagy nexo, még nem tudom)
könyv (gyermekenciklopédia, tesz-vesz könyvek)
telepod :D
iskolatáska
társasjáték (ez nem biztos, csak ha sikerül néhány régitől megválnunk :))
mindenen átlátó szemüveg (ezt ő kéri az angyaloktól... szóval bajban vagyok)
4 évesen is társast, legot, könyvet kapott. meg vonatot, Cranky-t :) és dinókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!