Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha paplan alá bújik, utánna...

Ha paplan alá bújik, utánna percekig nagyon köhög. Allergia?

Figyelt kérdés
Szeret alatta bújócskázni, de csak 1- fél perceket van alatta. Rettenetesen köhög utánna. Télen kapta, hagyományos paplan, nem antiallergén. Cseréljük le vagy más lehet a gond?
2016. aug. 4. 19:35
 1/8 A kérdező kommentje:
Kabalának használja, mindig ott van az ágyában.
2016. aug. 4. 19:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Szóval nem takarózik vele. Remélem érthető.
2016. aug. 4. 19:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is allergia, de biztos hogy mikro szöszök vagy mikro por esetleg atkák vannak benne ami irritálja. 100% hogy lecserélném esetleg az ujhoz kapna apromintás macis huzatot hogy megszeresse
2016. aug. 4. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

mosd ki alaposan és utána tedd be a fagyasztóba 1-2 napra

ja előtte szárítsd meg :DDD

ha ezen kezelés után is köhög akkor valszeg a szösz mert a 2 napos fagyasztás megöl minden élősködött benne

2016. aug. 4. 20:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Pont most mostam, hátha segít, de ugyanúgy köhög. Ezt a fagyasztós dolgot kipróbálom.
2016. aug. 4. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hogy ha más takaró, plèd alá bújik akkor is ugyanúgy köhög?
2016. aug. 4. 21:55
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem inkább a napra tedd ki, könnyebb mint fagyasztani. Az atkák nem feltétlenül pusztulnak el sajnos a fagyasztástól, viszont a közvetlen napsugárzástól igen, de előtte mosd ki, hogy az ürülékük se maradjon benne. Ha ki tudod mosni 60 fokon, az lenne a legjobb.
2016. aug. 4. 21:56
 8/8 A kérdező kommentje:

Szerintem mind alatt köhög. Hasonló tipusú paplanaink vannak. Ha bunkert épít viszi mindet.

Napon száradt, de csak 30 fokon mertem mosni.

2016. aug. 4. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!