Hány éves kortól lehet a gyereknek saját szobája, vagyis mikortól ajánlott, hogy ne a szüleivel aludjon egy szobában?
Amikor már megtanult járni,meg szobatiszta lett,akkor kell hozzászoktatni,hogy ezentúl máshol fog aludni?Mert nyilvánvaló,hogy a szüleivel egy szobában örökké nem alhat.
Még nincsen gyerekünk,azért kérdem.
Kedves 19- es válaszoló! Pont úgy gondolkodtam, mint te, amíg a kislányom 4 hónapos nem lett, és gyakorlatilag arról szóltak az éjszakáim, hogy a saját ágyam és a gyerekemé között futkoztam, mert a kislányom éjszaka szopizott. Ne taglaljuk, a végén úgy döntóttem, hogy ahhoz, hogy ne egy kialvatlan idegroncs legyek én is és a gyerekeim is, együtt aludtam a lányommal.
Amikor megérett az egyedül alvásra 1,5 éves kora körül, akkor mindenféle szoktatás és harc nélkül aludt és elaludt egyedül az ágyában.
Szóval egészséges és normális az nem az, amit te gondolsz, hanem amilyenek az EGYÉNI igények.
Gondolom a szoptatásról, szobatisztaságról is határozott megkérdőjelezhetetlen véleményed van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!