Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tudtok ajánlani mesekonyveket...

Tudtok ajánlani mesekonyveket a 4 éves kisfiam számára? Bogyóék és AnnaPetiek és a hasonlóak már nem hozzák lazba. Új kedvence a Pettson és Findusz, de mást is szeretnék neki megmutatni.

Figyelt kérdés
Mesekönyv, 4 éves, óvodás
2016. júl. 22. 10:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Geronimo Stilton sorozat, (ha jól írtam)

Moha és Sáfrány

Csipike az óriástörpe

A legegyszerűbb ha elviszed a könyvtárba, és választ magának.

2016. júl. 22. 11:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Jaj,az a Pettson és Findusz annyira jó könyv!!!

Kippkopp és Tipptopp? Ennek is van több része, nézd meg, elég "nagyfiús"-e neki. :)

A Vidám mesék is örök klasszikus szerintem, de azt lehet ismered.

2016. júl. 22. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi micsoda Junior konyvsorozat a kedvenc, A farm amit minden nap elovesz, megnezeget
2016. júl. 22. 11:53
 4/9 anonim ***** válasza:
A Panka és Csiribí sorozat (Berg Judit) nekünk nagyon bejött, az óvónénik is dicsérték az oviban.
2016. júl. 22. 12:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Berg Judit könyvei és a Findusz nálunk is nagyon bejött. A Thomas gőzmozdony meséket imádja. 4,5 éves a fiam. Pom-pom, Pöttyös Panni (tudom, hogy lányos, de annyira nem), Sam tűzoltó, ilyesmik nagyon mennek.
2016. júl. 22. 12:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! 4 évesen nálunk is a Panka és Csiribí ment, illetve Berg Judittól még a Dínómesék. A Franklin sorozat is kedvenc volt, Vadadi Adrienn ovis sorozata, Malter György meséi (Állatkeri kalamajkák, Rosszcsont mesék), Mazsola és Tádé sorozat. Most ennyi jut eszembe...
2016. júl. 22. 13:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Várok még ötleteket és akkor megrohanjuk a könyvtárat :)
2016. júl. 22. 18:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Janikovszy Éva: Már óvodás vagyok

Fésűs Éva: Csupafül

Minden napra egy mese

Bálint Ágnes: Mazsola

Döbrentei Ildikó: Égből pottyant mesék

2016. júl. 23. 13:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Berg Judit: Hisztimesék, Janó és Janka könyvek, Maszat könyvek is jók, Kisvakond is jó, nálunk a nem túl hosszú és olyan könyvek tetszenek a kislányomnak, amikben van kép is, amit közben nézegethet, meg persze a pónis könyvek, imádja őket (bár a fiúknál lehet nem épp ez a kedvenc). Vidám mesék a legjobb.
2016. júl. 25. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!