Mennyi chipset, gumicukrot, cola-t adtok a gyereketeknek? Válassz!
A: soha semennyit
B: alkalmanként (3-4 hetente, ha pl. vendégségben megkínálják)
C: rendszeresen veszek neki, naponta ehet és vehet is magának
D: bionom háztartás vagyunk, semmi egészségtelent nem ehet
B
csak, ha máshol megkínálják chipssel. Kólát, gumicukrot nem is akarna, nem is kínáljuk
Kóla: soha (A)
Chips, gumicukor: a felsoroltak közül egyik sem, hetente 1-2 alkalommal, tehát valahol a B és a C között.
OFF: én nagyon utálom a chipset meg a gumicukrot, szívem szerint soha nem adnék nekik ilyeneket, de a párom nagyon édesszájú, emellett laktózérzékeny, így ezeket eszi, és persze akkor a gyerekek is kapnak belőle.
2 éves, még soha egyikből se kapott. Chipset néha a férjem eszik, de mivel rettentő sós, a gyereknek meg se mutatja. Én nem szeretem.
Kólát se iszok, férjem ritkán. Azt se kap.
A gumicukor pedig szerintem ennyi idős gyereknek még fulladásveszélyes, majd később.
B, kivéve a kólát, mert azt szinte soha
Nálunk a tejszelet, nápolyi, túró rudi a kedvenc nasi. Én meg a Sport szeletet imádom sós ropival enni.
11 éves, napi szinten chips, gyűjti a matricákat, édességből semmi sem, sütik sem, csak a sós dolgok. Colát nem szereti, a szénsavasat sem.
5 éves, pár naponta Cola esetleg más. Napi szinten nasi
Ezek mind mértékkel
A a válasz mindre
- inkább popkort eszünk chips helyett
- max ünnepekor ha kapnak rokonoktól
- nem szeretik a szénsavas inniket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!