Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi chipset, gumicukrot,...

Mennyi chipset, gumicukrot, cola-t adtok a gyereketeknek? Válassz!

Figyelt kérdés

A: soha semennyit

B: alkalmanként (3-4 hetente, ha pl. vendégségben megkínálják)

C: rendszeresen veszek neki, naponta ehet és vehet is magának

D: bionom háztartás vagyunk, semmi egészségtelent nem ehet

2016. júl. 16. 18:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

B

csak, ha máshol megkínálják chipssel. Kólát, gumicukrot nem is akarna, nem is kínáljuk

2016. júl. 16. 19:39
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Kóla: soha (A)

Chips, gumicukor: a felsoroltak közül egyik sem, hetente 1-2 alkalommal, tehát valahol a B és a C között.

OFF: én nagyon utálom a chipset meg a gumicukrot, szívem szerint soha nem adnék nekik ilyeneket, de a párom nagyon édesszájú, emellett laktózérzékeny, így ezeket eszi, és persze akkor a gyerekek is kapnak belőle.

2016. júl. 16. 19:43
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

2 éves, még soha egyikből se kapott. Chipset néha a férjem eszik, de mivel rettentő sós, a gyereknek meg se mutatja. Én nem szeretem.

Kólát se iszok, férjem ritkán. Azt se kap.

A gumicukor pedig szerintem ennyi idős gyereknek még fulladásveszélyes, majd később.

2016. júl. 16. 19:55
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

B, kivéve a kólát, mert azt szinte soha

Nálunk a tejszelet, nápolyi, túró rudi a kedvenc nasi. Én meg a Sport szeletet imádom sós ropival enni.

2016. júl. 16. 19:58
 15/24 anonim ***** válasza:
70%
Chipset (ebbe mi beleértjük a ropit, extrudált kukoricát és hasonlókat is) annyiszor eszik, mint mi, ez kb heti 3 alkalom. Gumicukrot nem szereti (én kb 3 havonta eszek), colát senki nem iszik, így ő sem, de még a gyümölcslevet meg a teát sem issza, csak víz, tej, kakaó, így gondolom colát se inna. 2,5 éves.
2016. júl. 16. 20:05
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

11 éves, napi szinten chips, gyűjti a matricákat, édességből semmi sem, sütik sem, csak a sós dolgok. Colát nem szereti, a szénsavasat sem.

5 éves, pár naponta Cola esetleg más. Napi szinten nasi

Ezek mind mértékkel

2016. júl. 16. 20:10
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. júl. 16. 20:16
 18/24 anonim ***** válasza:
56%

A a válasz mindre

- inkább popkort eszünk chips helyett

- max ünnepekor ha kapnak rokonoktól

- nem szeretik a szénsavas inniket :)

2016. júl. 16. 20:43
 19/24 anonim ***** válasza:
Lényegében A. Gumicukrot max évente egyszer szülinapi buliban ha van, eszik. A többit soha.
2016. júl. 16. 21:46
 20/24 anonim ***** válasza:
Colát nem issza meg szerencsére a szénsavasat nem szeret, nem is adnék neki! Chips gumicukor szinte mindig van itthon de 1-1 csomag eltart neki van hogy 2 hétig is! Csak csipeget belöle ha megkiváná akkor kap egy kis tálkával de nem napi szinten! Inkább a gyümölcsöt igènyli minden nap!!
2016. júl. 16. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!