Sos egy egész ampulla calcimuscot adtam a 3 évesnek?
Figyelt kérdés
Toxikológia telefonszáma? Lehet baja?2016. júl. 12. 16:54
11/16 anonim válasza:
Ha nem kamu kérdés, és tényleg megcsípte valami, akkor tök feleslegesen adtad neki a calciumot, mert az nem jó semmire, csak pénzkidobás. Allergiás reakció esetén antihisztamint adj neki... amúgy meg te sem gondolhatod komolyan, hogy a calciumot túl tudtad adagolni egy ampullával??? Ráadásul egy 3 évesnek már simán lehet egyszerre egy egész ampullával is adni. Húúú akkor most ne kapjon kalcium tartalmú ételt sem minimum egy hétig :D
12/16 anonim válasza:
Azért hülyeséget se kéne írni. Allergiás reakció esetén a kórházban is az volt az első, hogy calcium injekciót nyomtak fenékbe.
13/16 anonim válasza:
pedig abban igaza van,hogy antihisztamin sokkal hatásosabb.Engem ha megcsíp egy darázs,bedagad az arcom,nekem sem kalcium kell rá,hanem antihisztamin,mert a kalcium semmit sem ér.
14/16 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz tőle. A kisebbik fiam újszülöttként kapott napi egy ampullát még a csecsemő osztályon, mert csalánkiütése lett. Ha egy háromkilós gyerek kaphat ennyit, akkor egy háromévesnek semmi baja nem lesz tőle.
15/16 anonim válasza:
Semmi baja nem lessz. én is adtam már a gyereknek ha megcsipte valami. plussz fenistil csepp vagy cetirizin csepp. nincs ügyeletes orvos, akit feltudnál hivni, hogy mikor fordulj orvoshoz? Ennyiért még nem kellene orvoshoz szaladni.
16/16 anonim válasza:
Nem hülyeség, sajnos a calcium tényleg nem ér semmit allergiás reakció esetén, ezt a hülyeséget csak Magyarországon csinálják, hogy a calciumot valami csodagyógyszernek tekintik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!