Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor vittétek először a...

Mikor vittétek először a kicsit állatkertbe? A kisfiam most nyáron lesz másfél éves, nem tudom érdemes-e elvinni, vagy csak jövőre. Mármint hogy érdekelni fogja-e már valamennyire a látvány, vagy fel se fogja.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 14:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszi. Akkor nem várok tőle sokat.
2010. ápr. 13. 15:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Melyikbe mentek? A fővárosiban van állatsimogató is, a lányom szinte sírt örömében :) Most lesz másfél éves, tavaly ősszel voltunk először (11 hónapos volt), akkor csak kívülről simogatta a kiskecskéket, de most amikor voltunk egy hónapja, az apja bement vele a simogatóba. Imádta! Minden kecskéhez odaszaladt, megsimogatta őket, a tenyeréből ettek, szóval iszonyú jó volt látni azt a földöntúli boldogságot...:) egyébként a nagy ill. a mozgékonyabb állatok is érdekelték - zsiráf, elefánt, majmok stb.
2010. ápr. 13. 20:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is a fővárosit ajánlom. Van játszótér is, meg simogató, és ha tényleg csak pár állatot néztek meg azt élvezni fogja. Nekünkvan éves bérletünk, mi 1 éves korába vettük, egész nyarat kint töltöttük amikor nem volt 40 fok, de mindne nap csak 1 állat előtt ücsörögtünk.... Így imádta... Aztán bementünk még a játszoházba is...
2010. ápr. 13. 20:46
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen, csak a fővárosi jöhet szóba. Ezt a kisállat simogatót el is felejtettem hogy van:) Már rég voltunk mi is. Köszi
2010. ápr. 13. 21:19
 15/16 anonim ***** válasza:
hát arra fel kell készülni hogy nem fog tudni annyi infót befogadni, mint egy nagyobb gyerek, de ez normális. csak a látványos állatokat nézzétek meg első körben. szerintem fel fogja ismerni őket: az én kislkányom már most felismeri, hogy a ló az ugyanaz, mint amit a könyvben szokott látni, és nagyban nyerít neki, pedig még csak 15 hós múlt. :)
2010. ápr. 14. 11:48
 16/16 A kérdező kommentje:
Aranyos lehet:) köszi
2010. ápr. 14. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!