Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megengednétek a fiú gyermekete...

Megengednétek a fiú gyermeketeknek, hogy kipróbálja magán milyen a rúzs felkenve, ha nagyon szeretné?

Figyelt kérdés
2016. jún. 17. 11:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14%

Nem engedném,az a lányoknak való,nem a fiúknak.

Igen elgondolkoztató,hogy egy 9 éves miért kér ilyet (ha 4-5 éves lenne akkor nem lenne gáz,de azért ilyen idős korban...)

2016. jún. 17. 14:56
 12/18 anonim ***** válasza:
41%
ha nem engeded es annyira erdekli majd titokban kiprobalja. kivancsosag szerintem. ahogy irod hpgy miket jatszik a sminkekkel,nekem is igy hangzik mintha egy max 5 evesrol lenne szo. lehet hogy csak eretlenebb a koranal. inkabb nezegesse ahogy apa borotvalkozik
2016. jún. 17. 15:09
 13/18 anonim ***** válasza:
83%
Simán. Mindjárt 9 éves lesz a nagyobbik fiam, okos, értelmes, nagy fiú, sőt, nagyon is fiús, de azért még olyan gyerek ám ennyi idősen :) Mi a baj azzal, ha kíváncsi? Az apja, aki már nyilvánvalóan rég felnőtt, szintén kíváncsi, múltkor kérdezte, hogy hogyan tudom úgy felvenni a melltartót, hogy hátul kapcsolom be, és nem is látom. Mondtam, hogy volt időm gyakorolni. Erre ő is megpróbálta :D Ha egy felnőtt férfi kíváncsi, akkor egy 9 éves gyerek hogy a fenébe ne lehetne az? Más dolog, hogy ilyenkor már nagyon pasinak akarnak tűnni, és nem mindegyik mondja ki, hogy érdekli, mit kennek a lányok az arcukra, és persze nem is mindegyiket érdekli, de amelyiket igen, annak mi problémája származna belőle, ha kipróbálja?
2016. jún. 17. 16:58
 14/18 anonim ***** válasza:
71%
Persze. Csak kíváncsi.
2016. jún. 17. 17:01
 15/18 anonim ***** válasza:
82%

Én engedném.Ha csak játékból érdekli,akkor nevet egy jót és kész.

Ha meg ilyen az identitása,akkor azon úgyse lehet változtatni egy beszélgetéssel a fiús/lányos dolgokról,mert ez már a születésénél eldőlt(sőt előbb)

2016. jún. 19. 00:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Persze, szerintem ez tök poén :)
2016. jún. 21. 22:37
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Fiam ovis kisbaratjank az anyukaja meselte h a fia kiakarta probalni a szajfenyt. Hat anyuka persze probalja csak ki, kivancsi. Azora a kisfiu minden nap az polo nadrag fole hercegno tuhat huz es lila balerina cipoben van. Anyuka szerint majd kinovi😞👍 Nem azt mondom h a te fiad is ilyen lesz de van ilyen is😉
2016. jún. 28. 13:47
 18/18 anonim ***** válasza:

9 évesen elég fura. Miért nem akarta még kicsin?

Nem is csinálnék "megengedés" problémát csinálni belőle. Hogy ne legyen "nagyon szeretné" belőle.

2016. júl. 10. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!