Nyári szünetre van program ötletetek és 4 éves lányokkal, BP-en?
1 és 4 éves lányaimmal leszek itthon egész nyári szünetben.
Budapesten lakunk egy lakótelepi lakásban, és van ugyan telkünk Dunaharasztiban, de nem vagyunk lent egész nyáron.
A kicsi (és alapból a nagyobbik is szívesen) alszik délben, így inkább fél napos programokat keresnék.
Kocsi, tömegközlekedés, fedett és szabadtéri, ingyen és fizetős is érdekel. :)
A kicsi még most tanulja a kézen fogva sétát, a megbízható visszahívást, így Rá még nagyon kell figyelni.
Anyum is gyakran jönne velünk, de szeretnék sokszor csak én menni valamerre a lányaimmal. :)
Nagyon várom az ötleteket!
(Állatkert, és ilyesmik ezek maximálisan családi programok, azaz gyakran Apával is mennénk, így inkább olyan csajos dolgok érdekelnének, ahol tényleg mindenki jól érzi magát. :)
Sajnos nem tudom, elég csajosak-e ezek a programok, de mi ezeket szoktuk csinálni.
A RAM kertjében van egy nagyon király játszótér (Újlipótváros) és a Gellérten is (vukos játszótér), ezen kívül mi még a Margitszigetre szoktunk menni (vadaspark, romok, japánkert, akár a Hajós is, ha strandolni akartok nyugodtabb környezetben).
Aquincumot is élvezné a nagyobb már szerintem, ugrálna a romoknál a kertben, ilyesmi.
A Normafához is fel lehet menni, ott Libegőzés, kis kajálás, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!