Egyedül maradtam egy kicsi gyerekkel. Hogyan tudok boldog gyerekkor adni neki?
Sz@rul vagyok, raadasul senkim sincs itt a kozelben. :(
A kicsi meg csak egy eves, o meg nem erzi szerintem.
Te, hogy vagy ?
Nem jól. Folyton bőgnék és sajnos feszült is vagyok. Próbálom tartani magam, hogy a gyerek minél kevesebbet érezzen belőle.
Hogy bírsz így vele egy lakásban élni? szüleidhez nem tudsz menni?
Nekem a bogos korszak mar elmult,mar utalatot erzek.
Kulfoldon elunk, sajnos nincs itt senkim. Hazanenni sem tudok most mas okok miatt, apukam is most halt meg :(
Nagyon nehez igy egy hazban elni, folyamatosan beszologat, nem tudom meddig birom meg. De nem koltozik el, en meg nem tudok, itt ahhoz rengeteg penz kell, plusz egyedulalll anyanak senki nem ad ki lakast :(
Nem tudom mi lesz ...
Nincs eselyetek rendezni ?
Sirj nyugodtan, es hidd el, az allando boges idoszak elmulik, kb fel evig tartott nalam
Oh ez durva!
Megertelek. Nekem ami segitett, hogy nem gondoltam a jora, csak a rosszra, es, hogy , hogy bant velem. Ez segitett, hogy megutaljam!
Ez is eli az eletet vigan, mig en azon gondolkozok, hol fogunk lakni, o meg azon, hogy hova megy nyaralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!