Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lányos Anyukák! Kislányoknak...

Lányos Anyukák! Kislányoknak való körömlakkot tudnátok épeszű árkategóriában mondani?

Figyelt kérdés
Láttam 2,5 éves kislány körmein igazi lakkot (nagyon annak tűnt) és úgy gondolom, ez túlzás. Vegyszermentes lakkra gondolok, de nem tudom, melyik lehet jó. Köszönöm.

2016. jún. 2. 23:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%
Kb ott árulhatják, ahol a kétéveseknek való sminkkészletet, a másfél éveseknek való hajfestéket és a 22-es körömpicpőt.
2016. jún. 3. 09:04
 12/17 anonim ***** válasza:
63%
Itt tényleg ennyi fapin@ van? Ha anya festi a körmét, akkor a gyerek is szeretné. Az én kislányom is imádta, pedig nem is rajtam látta, csak a barátnőmön. Mi baja lesz, ha gyerekbarát lakkal ki lesz festve a körme. Nem ettől lesz kur-v@ 16 éves korára. Nyilván ti csillámtetkót, sem engedtek, sőt arcfestést, és semmi hasonlót. Besavanyodott, gyesbeteg pics@k
2016. jún. 3. 09:37
 13/17 anonim ***** válasza:
43%
Hű most megvillantodtad a intellktusodat... én is olyan szeretnék lenni, mint te!!! Majd igyekszem rászokni valami pszichotróp szerre, ami pusztítja az agysejteket.
2016. jún. 3. 10:08
 14/17 anonim ***** válasza:
72%
az én 3 évesem is néha kéri, hogy kifessem, normállal szoktam, semmi baja nem lesz, nem szívódik fel a szervezetébe, ha erre gondolsz, ha így lenne felnőttek sem használnák
2016. jún. 3. 10:22
 15/17 anonim ***** válasza:
17%
Ez is egy jó érv, hiszen a felnőttek sohasem használnak, fogyasztanak olyasmit, ami árt az egészségnek. Meg hát ha így is lenne, jobb azt minél előbb elkezdeni, hadd szokja. Meg amúgy is minek a gyerekkor, túl van lihegve az egész.
2016. jún. 3. 10:34
 16/17 anonim ***** válasza:
76%
Mert a gyerekkorba nem fér bele, hogy néha kifessük a körmét. :) Röhögnöm kell.
2016. jún. 3. 10:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hirtelen jövő sok hozzászólást! Szerintem sem ettől lesz a gyerekből .... - viszont mindenből az kell, ami anyának van. Néha elterelném a figyelmét legalább, hogy ne hisztizzen a kis dackorszakos.
2016. jún. 3. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!