2-3 éves gyerek arcát mivel tisztítjátok?
Fürdésnél szappant (saját készítésű) használunk. Az arcával gondban vagyok, mert bármennyire is pontosan tudom, hogy nincs káros anyag a szappanban, mégiscsak szappan és csípné a szemét.
Sima vízzel megmossuk, de a melegtől kezd ragadni estére, ill. naptej nem jön le vízzel.
Eléggé izgága, arcmosásnál nagy valószínűséggel belefolyna a szemébe a szappanos lé.
Létezik esetleg olyan bőrtisztító arctonik gyerekeknek, amilyen a felnőtteknek is van?
törlökendö!!!
De ami minden mentes, illat, alkohol, stb....
Sok törlökendöven sajnos van alkohol.
Én sima vízzel mosom az arcát.
Ha naptejes vagy hasonlo akkor ugy is zuhanyoztatom, szóval puha babaszivaccsal és babafürdetővel(amivel a haját is mosom szoval csak így éri fürdető az arcát mert közvetlenül soha nem teszek arcra semmit.a fürdetők is eléggé szárítanak kivéve a gyogyszertárit)
#5-ös.
Nem tudom, hogy azzal a szappannal mit varázsoltak akkor. A szappan lúgos kémhatású (zsíradék+nátronlúg reakciója okoz szappanosodást és ez az alapja minden szappannak), a szem pedig savas kémhatású közeg. Amennyire a szakirodalomba beleástam magam, ipari adalékanyagon kívül nincs más lehetőség arra, hogy savas kémhatású legyen egy szappan.
A babasamponok is valamilyen adalékanyag miatt nem csípik a szemet, de ez már ipari vegyészet, ennyire nem értek hozzá.
A tippeket köszönöm, akkor a nedves törlők között körbenézek, hogy melyiket javasolják arcra, szemre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!