Érdemes ezt a rollert megvenni egy 3 évesnek?
Fiamnak nagyon tettszett a Decathlonban ez a roller, amikor kipróbálta. Mondta anyósomnak, hogy szeretne névnapjára. (most áprilisban volt a szülinap, júliusban lesz névnapja).
Anyós szerint már sima 2 kerekű is jó, unokatesónak is az van, és milyen jól megy vele. Igen, csak ő novemberben volt 4 éves. Ok, hogy egy méret a 2 gyerek, de van másfél év köztük.
Fiamnak még nem olyan jó az egyensúlya. Félek, hogy ezért nem is használná annyira.
A hintáját is kicseréltük laphintára, ami 2 helyen felfüggesztett, azóta nem hintázik annyit, pedig eddig szeretett.
Viszont most néztem, hogy ez a roller csak 20 kg-ig terhelhető. Fiam most 17...
Szerintetek ezt meddig lehet használni? Egy 4 éves már tényleg menjen 2 kerekűvel, és erre a nyárra tényleg nem érdemes ezt megvenni?
Igén még lehet hogy ez a roller lenne a legjobb neki, jövőre viszont már az eggyel nagyobb, kétkerekű. (lányom egyébként 2 évesen kapta ezt a fajta rollert amit belinkeltél)
Nektek kell eldönteni hoyg megéri-e nektek megvenni 1 évre vagy sem.
6.000.- én nem venném meg egy nyárra. ha most nem is olyan jó a mozgása, de azért egy 2 kerekű rollerrel elbánna már most is, jövőre meg tuti :)
enyém 2 évesen kapott egy sima 2 kerekű rollert, nem azt mondom, hogy száguldott vele, de haladt. 3 évesen már balesete is volt, úgy ment vele mint az őrült. 4 évesen kapott egy nagy kerekű rollert (2 kerekű), na ezt sokáig fogja tudni használni, még most 6,5 évesen is használja.
én inkább a kerekek méretére figyelnék, minél nagyobb, annál biztonságosabb, kevésbé akad meg a gödrökben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!