Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gonosz voltam, ha két éjszakás...

Gonosz voltam, ha két éjszakás között elküldtem a gyerekeimhez jött két gyereket?

Figyelt kérdés
2016. máj. 7. 13:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Fejtsd ki kérlek, mert ennek így nincs értelme.
2016. máj. 7. 13:09
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Azért nem, de azért igen, hogy érthetetlenül fogalmazott kérdést teszel fel nekünk.
2016. máj. 7. 13:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem. Az ilyet illik előre otthon jelezni a gyerkeidnek feléd és akkor meg lehet beszélni, hogy nem alkalmas, hogy átjöjjenek, tegyék másik napra. No meg persze ez esetben megspórolható a kellemetlenség, hogy haza kell zavarni őket. Gondolom elbeszélgettél a gyerekeiddel azóta, hogy szóljanak előre, ha vendéget hívnak/várnak és legyenek rád tekintettel, ezt ne az éjszakás műszakod alatt tegyék.
2016. máj. 7. 13:13
 4/13 A kérdező kommentje:

Két éjszakás műszak között vagyok, a férjem dolgozik éppen. A nagymama vigyáz ilyenkor a gyerekeimre, délben ő is lepihen egy kicsit.

Két gyerek jött hozzánk játszani, hangoskodtak, szaladgáltak a két szint között, megkértem őket, hogy most menjenek szépen el, mert pihenni szeretnék délután megyek vissza a 12 órás éjszakás műszakba dolgozni.

Nagyon csúnyán néztek ezek után rám.

2016. máj. 7. 13:16
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nézzenek, nem voltál gonosz.
2016. máj. 7. 13:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is elküldtem volna őket :)( mindig utáltam ha éjszakás műszakban nem tudtam nappal pihenni)
2016. máj. 7. 13:27
 7/13 anonim ***** válasza:
45%
Hány évesek a gyerekeid, hogy simán átjönnek hozzájuk a többiek úgy, hogy nincs előre lebeszélve? Meg amúgy milyen dolog az, hogy kisgyerekeket elküldesz csak úgy? Nem a sajátjaidnak kéne szólni, hogy beszéljék meg a barátaikkal, hogy máskor jöjjenek át?
2016. máj. 7. 14:32
 8/13 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló!

A sajátaimmal többször egyeztettem a barátok átjövetelére vonatkozó szabályokat.

Ezek a gyerekek akik ma jöttek szabadon el voltak engedve a faluban már kb 4 éves korzutól, az utcát járják és ahová tudnak bemennek.

A fiam 10 éves lesz, a kislányom pedig 6 éves lesz.

Márpedig kíméletlenül elfogom küldeni máskor is a hozzánk rossz időpontban érkező gyerekeket.

2016. máj. 7. 16:45
 9/13 anonim ***** válasza:
75%
"Ezek a gyerekek akik ma jöttek szabadon el voltak engedve a faluban már kb 4 éves korzutól, az utcát járják és ahová tudnak bemennek." Szóval csak simán besétáltak a házatokba, vagy a 10 éves gyerek szó nélkül beengedte őket? :D Nekem még mindig nem világos, hogy kerültek oda, amikor neked épp nem volt megfelelő (teljesen jogosan), hogy ott legyenek?
2016. máj. 7. 17:10
 10/13 anonim ***** válasza:
32%
Kilences te kbaszottul kotekedni akarsz latom. Kozod??? Ez volt a kerdes.. komolyan ez undorito mar...
2016. máj. 7. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!