Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy erem azt el, hogy fiam...

Hogy erem azt el, hogy fiam (5) ne akarjon egy bizonyos kislannyal (6) jatszani iskola utan?

Figyelt kérdés
Fiam teljesen odavan egy kislanyert. Egyszer el is jott hozzank jatszani. Fel percenkent odajott hozzam a kislany, hogy o ezt meg ezt meg ezt a jatekot elviszi, mert neki nincs ilyen otthon. :( (nem engedtem, elvitte volna a fel hazat) S mikor hazavittem a kislanyt, (mert nem jottek erte sem)lattam hogy milyen korulmenyek kozott lakik. Hat a gyomrom kavargott, olyan kosz es buz volt, (pisis pelenka szaradt a lepcsohazban) illetve a nagymamaja volt otthon. S amiket mondott mar attol is rosszul voltam. Eppen azt taglalta, hogy mennyire nem szereti az egyik kislanyt, aki ott jatszik, illetve a sajat unokajat kocsognek hivta. (Amugy tenyleg az, de ezek szerint otthon ezt beszelik a fejebe, az a tipus aki mindenkit szivat ver... o 8 eves, sajnos a masik fiammal jar egy osztalyba, sajnos ismerem ot is.) Kesobb tudtam meg egy anyukatol, hogy naluk talaltak fejtetut is, de rendszeresen, nem egy alkalommal... Szoval mit csinaljak, hogy a kisfiam (holnap 5 eves) ne akarjon ezzel a kislannyal iskola utan jatszani? Hala isten nem a kozelben laknak, de akkor is. A fiam ma is sirt, mert nem engedtem :(. Amugy kedves kislany, leszamitva, hogy nem tetszett hogy mindent haza akart vinni.
2016. ápr. 28. 16:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Esetleg hívj át másik barátját, akit szivesen látnál mellette. Tereld más gyerekek felé.
2016. ápr. 28. 18:30
 12/15 A kérdező kommentje:
3-as = 11-es, en zold kezet tettem, mivel nem tudhattad, hogy a kislany es a fiam is egyutt szeretnenek jatszani. Csak ugye nem mondhatom a fiamnak, hogy a kislany tetves, mert akkor mondana a suliban is ;) De az a kislany mindenkivel szeretne jatszani, csak erjen ra valaki. De szerintem nem sok helyen fordult meg a kislany, ha igen, maximum egyszer...
2016. ápr. 28. 18:55
 13/15 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem is érdemes lenne inkább más felé terelgetni a kisfiad. iskolában csináljanak, amit szeretnének, de ne vidd el magatokhoz suli után. Jó ötlet volt valamelyik korábbi hozzászólótól, hogy legyen átmenetileg minden nap valami programotok (ha más nem "el kell mennünk apának újságot venni" :))

Nem gondolom, hogy azért kellene a fiad különböző "barátságait" támogatnod, hogy nehogy kirekesztőnek tűnjél....nyilván az ember megpróbálja a csemetét bizonyos mértékben irányba terelni (ahogy később sem feltétlenül a drogos/lógós társaságot képzeli el a gyerekének az ember - vagy az is kirekesztés lenne??).

2016. ápr. 28. 19:45
 14/15 anonim ***** válasza:

A körülmények miatt elhiszem, hogy nem örülsz. De a tetű miatti véleményed felidegesítettél.

Kislányom is ovis. Az egyik kislány folyamatosan tetves volt és az én lánykám elég durván elkapta. Nem élünk egy patika tisztaságú házban, de felháborít, hogy a koszosággal kapcsolod össze. Sőt, még durvábbat írok. Én is elkaptam a lányoktól és túléltük! Olvass már utána, hogy a tetű mi szerint válogat. Meg fogsz lepődni. Egy dolog érdekli, hogy legyen a fejbőrön haj, Ennyi. Ami függ az embertől - gyereknél a szülőtől. -, hogy mennyire veszi komolyan az irtást. Én komolyan vettem és a többség szintén komolyan veszi!

2016. ápr. 29. 21:01
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
A gyereked még nem előítéletes, minden embert egyenlőnek tekint, és az alapján választotta ezt a kislányt barátjának, amit te is írtál: mert kedves kislány. Nem a családját nézi, hanem magát a gyereket. Neked is ezt kéne tenned, nem pedig belenevelni a fiadba az előítéletességet.
2016. máj. 13. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!