Hogy erem azt el, hogy fiam (5) ne akarjon egy bizonyos kislannyal (6) jatszani iskola utan?
Szerintem is érdemes lenne inkább más felé terelgetni a kisfiad. iskolában csináljanak, amit szeretnének, de ne vidd el magatokhoz suli után. Jó ötlet volt valamelyik korábbi hozzászólótól, hogy legyen átmenetileg minden nap valami programotok (ha más nem "el kell mennünk apának újságot venni" :))
Nem gondolom, hogy azért kellene a fiad különböző "barátságait" támogatnod, hogy nehogy kirekesztőnek tűnjél....nyilván az ember megpróbálja a csemetét bizonyos mértékben irányba terelni (ahogy később sem feltétlenül a drogos/lógós társaságot képzeli el a gyerekének az ember - vagy az is kirekesztés lenne??).
A körülmények miatt elhiszem, hogy nem örülsz. De a tetű miatti véleményed felidegesítettél.
Kislányom is ovis. Az egyik kislány folyamatosan tetves volt és az én lánykám elég durván elkapta. Nem élünk egy patika tisztaságú házban, de felháborít, hogy a koszosággal kapcsolod össze. Sőt, még durvábbat írok. Én is elkaptam a lányoktól és túléltük! Olvass már utána, hogy a tetű mi szerint válogat. Meg fogsz lepődni. Egy dolog érdekli, hogy legyen a fejbőrön haj, Ennyi. Ami függ az embertől - gyereknél a szülőtől. -, hogy mennyire veszi komolyan az irtást. Én komolyan vettem és a többség szintén komolyan veszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!