Mitől pisilhet be egyre gyakrabban?
Kislányom 3ès fèl èves. 2 èves kora óta napközben szobatiszta volt csak estère kellett pelus, amit 2,5èvesen elhagyott. Mostanáig nem is volt gond. Kb 1-2 hónapja megint elkezdett napközben bepusilni, nem sokat csak pár cseppet, (megszidva nem lett egyszersem) viszont most már 3szor is bepisilt èjszaka ès ma már az óvodában is :-(
Másnál is előfordult ilyen? Mit lehet ilyenkor csinálni?
Próbálom faggatni, de mindig azt mondja, hogy jó volt az ovi semmi furcsát nem emlìt :-( nèha mondta hogy a nagy lányok azt mondják hogy ő mèg kicsi, de már beszèltünk az ovónèninkkel ès azt mondták, hogy ezt már lerendeztèk külön foglalkoznak a kicsikkel ès a nagyokkal ( vegyes csoport 13 nagy 5-6 èvesek ès 12 kicsi 3 èves), azóta erre se panaszkodik.
Van hogy reggel nem akar oviba menni, de ez se újdonság, mert szìve szerint dèlig aludna :-), viszont mikor elindulunk már nincs gond.
Mostanába sokat emlegetì a barátnője kistesóját is, hogy ő is szeretne, pedig nem beszèlünk mèg vèletlen se elötte erről a tèmáról, pedig tervezzük, de ìgy egy kicsit fèlek bevállalni, nehogy rosszabb legyen a helyzet :-(
Pszichológusnál mèg sose jártam tehát nem tudom hogy kell elkèpzelni, hogy nyìlik még neki egy ilyen pici gyerek. Sajnos a rajz nem nagyon foglalja le inkább csak firkál, még szìnez.
Párom is ezt mondta hogy a kistesó talán visszazökkentenè :-), csak fèlek nehogy rontsunk a helyzeten.
A vèdőnővel a kapcsolatunk nem èppen pozitìv úgyhogy nem igazán szeretnèk vele beszèlni ( közölte hogy ő jobban èrt a gyerekneveléshez, mint èn valaha fogok, mert túl fiatalon vállaltuk a babát (amúgy 22 èves voltam...) A legnagyobb gondja szerintem az volt, hogy mikor kiköltöztünk falura ami hozzá tartozik nem kerestem fel rögtön csak kb 2-3 hèt múlva ès ezèrt felelőtlennek tart...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!