Milyen meleg után, hány fok körül nem adtál már, adnál már harisnyanadrágot kisgyermekedre?
az kemény, szegény gyerek. nincs tüdeje a térde mögött, hogy lent is 2 réteget adj rá! amúgy ettől fázik meg! attól nem lehet megfázni, hogy lengén van öltözve és fázik. attól lehet megfázni ha leizzad és megfújja a szél mondjuk...
én februárban adtam rá utoljára harisnyát
15 fok felett leggingsben van.
Ilyen időben feleslegesen főzöd a gyereket harisnyában plusz nadrágban. Ráadásul, ha mozog is, még inkább melege lesz.
Mostanában karimás kalapot kap, hogy erősebb napsütésben a ritkás haja miatt ne kapjon napszúrást.
én csak fagyban adok a gyerekre harisnyát. amúgy bélelt nadrágban van, illetve szerintem olyan 10-15 fok felett már sima nadrágban, farmerben, melegítőben.
az utóbbi napokban egyre többször rövidnadrágban.
NAGYON túlzásnak tartom, hogy huszonx fokban még harisnya legyen a gyereken.
2,5 éves, nincs igazán vastagabb ruhára szüksége, mint neked.
Nekem 2 éves a fiam, de már nem tudom mikor adtam rá utoljára harisnyát....amióta ilyen jó idő van nem adok....nem akarom, megfőzni. Pedig reggel együtt sétálunk az oviba, a tesójával, akkor azért még hűvösebb van, kivétel ma, ma nagyon meleg volt reggel. Én csak a lányomra adok még, ha szoknyába megy.
Amúgy a túlöltöztetés sokkal rosszabb, mintha lengébben van öltözve, amúgy egy 2,5 évest már úgy öltöztess, mint magadat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!