Hogyan kell megtanitani egy kisgyereket (3,5 EVES LESZ) biciklizni?
Figyelt kérdés
Akartam neki egy futobiciklit,de nem akarta sose kiprobalni,meg csak ra se ülni. Ugyanez volt a rollerrel. Aztan egyszer raült,és azota le se akar szallni. A boltba kiprobalta,lattam,h megy,igy nem azt vettünk neki,hanem egy rendes bicajt. avaly juniusban kapott egy biciklit,de nyaron nem akartuk erőltetni.A pedalozassal van gond. Teljesen jo a meret.Nyaron vegül kapott egy futobiciklit mégis,de most mar jo lenne,ha tudnaa pedálos,kitamasztoson,mert tudom,h tetszene neki,ahogy tudtam a futociklis is fog majd...2016. ápr. 15. 20:53
1/8 anonim válasza:
Meg csak 3,5 lesz! A futobringa nagyszeru dolog, nemsokara igazival fog menni. Ha negativ elmenye lesz az igazi biciklivel, mert pl. Egyszer elesik, akkor biztosan a futobringat valasztja meg egy darabig, aztan eljon az ido, hogy a futobringa kicsi lesz... Nem kell turelmetlennek lenni.
2/8 anonim válasza:
Egy egész nyáron át hiába próbáltam megtanítani a fiamat biciklizni, végül feladtam. Aztán nagycsoportban az oviban az egyik kislány fél nap alatt megtanította. :D Teljesen meg voltam döbbenve mikor mentem érte és két keréken jött velem szembe az udvaron. :D
3/8 A kérdező kommentje:
Bocs,de ez nem valasz a kerdesre.
3,5 evesen sztem nem korai a potkerekes biciklizes
2016. ápr. 16. 07:48
4/8 anonim válasza:
Triciklitek nincs? Esetleg egy lábbal hajtható kisautó? Ezeken könnyebb megtanulni a pedálozást.
A pótkerekes bicikli pedálja nem mozog, ha tolod a biciklit. Ezt esetleg beállítani, hogy tolás közben forogjon? Így erőkifejtés nélkül gyakorolhatná a mozgást.
Én mindíg csak azt kértem tőle, tolja le azt a lábát, amelyik magasabban van :) de eröltetni semmiképpen nem lehet, mert csak a kedve megy el tőle.
5/8 anonim válasza:
A "hepe-hupás" út jutott még eszembe. A pótkerekessel szoktunk úgy járni, hogy a pótkerekek fennakadnak, a hátsó pedig üresben jár a levegőben. Ilyenkor nagyon könnyű tekerni, persze nem halad, de a technikát gyakorolhatja.
6/8 A kérdező kommentje:
a tricikli sajnos mar kicsi neki,de ez a hepes hupas dolog nagyon jo ötlet
mikor megvettük,es szereltük össze,akkor könyvvel felpolcoltuk,de em ert le teljesen a laba,most meg nem tudtam hova tegyem fel,kiprobalom,köszi
2016. ápr. 16. 20:55
7/8 A kérdező kommentje:
azóta egyszer csak felült,és elindult.probléma megoldva :-)
2016. máj. 14. 06:32
8/8 anonim válasza:
Látom, hogy probléma megoldva, és a dátum is sokkal előbb van (több évvel), de én úgy tanítanám, hogy vennék neki egy kb 70 cm-es biciklit, ami pedálnélküli, vagy pótkerekes. Utána úgy kéne, hogy rendes biciklin tolod egy kicsit, egyszer elengeded, és futsz utána! ha nem megy neki (nagyon kanyarog) akkor fogd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!