Hogy oldanátok meg amikor két fontos esemény van egy időben 2 gyereketeknek?
Szinte órára pontosan együtt kezdődik a kettő. Ez olyan jellemző ránk..
Az ovis ballagással kapcsolatban igazatok van. De sajnos sokan nagy feneket kerítenek. Van ahol még zenész is lesz b@sszus. Ezt ugye megbeszélik már az oviba. Hajam égnek áll, amiket mesél a gyerek. Ajándékokról ne is beszéljek, mert lefordultok a székről.
Na itt ilyen nem lesz. De a nagynak 2 éve volt, emlékszik azért a tesó, hogy volt torta, itt voltak mamák keriék. Apa se dolgozott. Nyilván hasonló meglepetésre vár.
Természetesen meg lehet beszélni, meg is fogja érteni, még ha rosszul esik is.
Olyna kizárt, hgy én ne legyek ott. Habár a versenyről is ezt gondolom.
Szóval bármelyik ujjamba harapok fáj. Csak kíváncsi voltam ki hogy csinálná jelen esetben.
Továbbra is fenntartom, hogy anya a ballagásra, apa a versenyre.
A közös tortázás meg másnap együtt. És mindenki boldog lesz.
Ha meg a felhajtás kell az ovisodnak, akkor azt tegyétek egy nappal arrébb.
Akár a következő szombatra. Apa nem dolgozik, elmentek állatkertbe, vagy tudom is én hová, ahová szeretne, délután tortáztok, meg ami kell, az egész nagyszülősereggel együtt.
(Mondjuk én továbbra sem tudom megérteni, nálunk is csinált az óvoda felhajtást, de mi nem. Különösen azért is tartom ezt röhejesnek, mert "elballagnak" a gyerekek, aztán még másfél hónapig járnak óvodába tovább...)
Hú, hát ez nem egyszerű tényleg.
Én bár fájó szívvel, de a Kicsivel mennék, a Nagyot, meg ahogy írta valaki, apa lekamerázná, este meg közös tortázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!