Tudnátok ajanlani megbizható lázmerot, mert mar felrobbanok a méregtől?
Van itthon két digitális lazmeronk, két fülhőmérő, illetve homlok hőmérők egyben. Ahány, annyi felet mer.
A lanyomat hazaküldték az ovibol, mert rosszul érezte magát, hoemelkedest mertem neki, 37 körül volt minden mérés, 5-10 tized fok eltéréssel. Elvittem orvoshoz, ugy hogy á nincs laza csak hoemelkedes, erre az orvos 39-et mért neki. Es ez mar másodszor fordul elő.
Tudnátok ajanlani olyat ami megbizható es bevált? Ár sem számít, csak jól merjen végre.
Akkor lehet hogy tényleg azok a fajták a jobbak.
A mienk ilyen, de ez nem bocsájt ki látható fényt:
Az orvose lehet hogy nagyon professzionális, ezért kerül ennyibe. Olyan alakja volt mint egy pisztoly.
A fogalmam sincs miert szarra pontozott 4-es vagyok:
A geratherm se er egy kalap sohajtasnyit se. Teszteltuk azt is az omron gentle temp infras es a rugalmas veguek mellett, a higanyossal osszehasonlitva, nem megbizhato.
Akinek csak annyi kell hogy a 37-hez vagy a 40-hez van kozelebb a gyerek, annak jo lehet.
Nekunk miutan 3 hetet voltunk korhazban komplikalt lazgorccsel, nem eleg jo (folyamatos lazcsillapitas + fizikalis hutes mellett lett gorcs es nem mult el magatol, 6 mentos volt kint, 3 oraba tellett mire szallithato lett).
Indulat, mert azt a pontatlan vackot reszben az itteni pozitiv "tapasztalatok" alapjan vettuk. Ha visszakeresnem, lehet pont a te dicshimnuszod volt az egyik meggyozo ero. Kar volt.
A kerdezot eppen ezert lebeszelnem rola.
Nekem egy 2 ezer forintos gyógyszertári van , hónaljban kell mérni,teljesen megbízható .
Márkát sajnos nem tudok,de ezek a fül,száj,homlok mérők teljesen megbízhatatlanok,kétszer nem mér ugyanannyit egyik sem egymás után ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!