Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csalánkiütése van a lányomnak....

Csalánkiütése van a lányomnak. Mennyi ideig tart általában?

Figyelt kérdés
Már 3. napja minden éjjel kiütések jönnek ki rajta és a fenistillel bekenem, elmúlik 1-2 órán belül. Már dokinál is voltunk, de tegnap csak a kis fején voltak pöttyök és főleg a szeme körül. Reggelre bedagadt a szeme.Egyre durvább. A dokink zyrtec cseppet írt fel. Remélem most alszunk éjjel!Persze nem jöttünk rá, hogy mi olyat ehetett, de most diétázunk.
2010. ápr. 4. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a gyerek? És milyen újdonságot evett mostanában?
2010. ápr. 4. 22:17
 2/10 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a kicsi?

Nem vezettetek be valami új kaját, gyümölcsöt?

1 hónapos kortól adható a fenistil csepp, jobb mint a krém.

2010. ápr. 4. 22:19
 3/10 A kérdező kommentje:
bocsi, lemaradt, hogy 23 hónapos. Egy falat tonhalat adott neki a férjem, amit csak utólag tudtam meg.A tejtermékeket nagyon régóta eszi és nem volt eddig tőle baja. szerintem a tonhal a bibi.Más újat nem evett.
2010. ápr. 5. 08:02
 4/10 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok!

Hát akkor lehet hogy allergis a halra. Mennyi idő elteltével jöttek ki a pöttyök?

Elméletileg max 2 nap és eltűnnek a pöttyök.

2010. ápr. 5. 18:18
 5/10 A kérdező kommentje:
A pöttyök éjjel jönnek ki és 1-2órán belül elmúlnak, de mindig újra előjön másnap. A zyrtec segít,de nem akarom rászoktatni.Csüt. reggel evett halat és este 8kor jött ki a pöttyáradat.Már 4. napja jön elő ismét.
2010. ápr. 5. 22:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Akkor az valami mástól jön elő. Olyasmitől amit minden nap adsz neki.

Pl: Új tejpép, tejital,stb???

Nálunk a Nestlé tejital volt a hunyó. Este adtam neki aztán reggelre tiszta kiütés volt. A pöttyök jönnek-mennek Igaz? Ez miatt nem kell aggódnod mert ha nem kiséri fél órán belüli hasmenés akkor nincs komoly gond. Nyugodtan aludhatsz, nem kell éjszakáznod.

Mi most voltunk a kórházban tejllergia kivizsgáláson és ezeket mondta a doki.

Írj ha még van kérdésed nyugodtan.

2010. ápr. 6. 13:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy 2 napja diétázik, tehát semmi tejtermék,tojás, gyümik, ami allergizálhat. Nem adtam neki azóta semmi újat sem. El sem tudom képzelni, mitől lehet. Most este nem adok neki zyrtecet, hátha nem jön ki.Köszönöm a válaszodat, nekünk csak viszketnek a pöttyök, nincsen komoly baj, nem megy a hasa.
2010. ápr. 6. 14:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Tudod mire gondolok még? Esetleg valami gyógyszert vagy vitamint nem kap amit most kezdtél adni neki a zyrtec előtt?
2010. ápr. 6. 21:53
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem adtam be a zyrtecet este, Éjjel nem is volt semmi, de mikor fölkeltünk, jöttek sorban a pöttyök és jó nagyra hólyagosodtak. Elmentünk megmutatni megint a dokinak, aki azt mondta, hogy még parfümtöl is lehet. Amikor elkezdődött neki, akkor volt a nagytakarítás is. Szóval sok mindentől lehet.Vitamint, gyógyszert nem kapott előtte.A virágokat szedi le az utcán és szagolgatja. 20 perces séta után,a virággal a kezében átpelenkáztam és a térde is tele volt, az egész be volt dagadva. Lehet, hogy a virág? Akkor viszont gáz van.
2010. ápr. 7. 21:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Kérj egy allergia vizsgálatot minél előbb.

Hónapokig halogatta a dokink hogy a lányomnál megnézzék a tejallergiát, ha a testének bármely részéhez túró ér már 2-3 percen belül vörös hólyagok jelennek meg rajta. de én meguntam az állandó kiütéseket és az asztalra csaptam.

A múlt 7en voltunk kórházban tejterhelésen és akkor is jöttek a pöttyök sorra-de múltak is. Azt mondta a doki, hogy szerinte semmi baja a kislánynak.....hozzáteszem vérvétel NEM volt.

Nagyon pipák voltunk és nem nyugodtam bele...anyukám laboros és elvittük allergia vérvételre.

Na mi lett az eredmény??? A legjobban a túró,tej, tojás, rozsliszt na és még a 48 étel-fű-fa-virág tesztből ha gyengén is de 36-ra allergiás eredmény jött ki.

2010. ápr. 8. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!