Extrán félős és majd kinövi, vagy valami probléma állhat a háttérben 33hós fiamnál?
erőltetni nem szabad, viszont 3 éves, óvodaköteles, pont most kéne már közösségre vágynia, de ugye ez már nem is elkerülhető. én pszichológus segítségét ajánlom, nevelési tanácsadóban ingyenes, nem hagynám ezt annyiban.
mimóza alkat lehet, de az ordítás már nem fér bele, ez nem egyszerű tartás a gyerekektől, ez több... nyilván történt valami, oda kéne visszamenni, ebben fog segíteni a pszichológus
erőltetni nem szabad, viszont 3 éves, óvodaköteles, pont most kéne már közösségre vágynia, de ugye ez már nem is elkerülhető. én pszichológus segítségét ajánlom, nevelési tanácsadóban ingyenes, nem hagynám ezt annyiban.
mimóza alkat lehet, de az ordítás már nem fér bele, ez nem egyszerű tartás a gyerekektől, ez több... nyilván történt valami, oda kéne visszamenni, ebben fog segíteni a pszichológus
Miért durva, hogy 33 hós??? Majd 3 hónap múlva lesz 3 éves. Ilyen kicsi korban még sok változást produkálnak a gyerekek, pl. a szobatisztaság terén is akár. Ha én orvoshoz viszem a 2 és fél évesem, a leleten is mindig hónapokban írják a korát. Legutóbb 31 hónaposnak írták.
Szóval a kisfiú kettő és háromnegyed éves és majd csak júniusban lesz 3. Bocs az offért és leszarom a pontozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!