3 évesnek futóbicikli vagy kerékpár?
Futóbicikli.
megtanul egyensúlyozni... csak győzd követni.
És így elég lesz majd 1-2 év múlva kerékpárból az eggyel nagyobb méret (mi itt rontottunk, hogy abból is 12est vettünk, és ezzel nem boldogul, kell a nagyobb)
Fiam áprilisban lesz 3 éves. Már hajtja a biciklit.
Futóbiciklitől feláll a férjem hátán a szőr. Semmiképpen nem akart.
Kismotor után vettünk pedálos traktort (azt nagyon keveset használta), és még ősszel vettem biciklit, mert nagyon olcsó volt. 12-es méret, pótkerékkel.
Simán megtanulta azt is hajtani. Most, hogy jön a jó idő, elővettük, és szépen megy vele. Induláskor kell néha egy kis segítség. De mire betölti a 3-at, tuti száguldozni fog.
2-es vagyok, barátnőm lánya futóbiciklizett, majd 4 évesen kapott sima biciklit, és nem tudott vele menni. Mert a futón hiába egyensúlyozott jól, a tekerés és egyensúlyozás már nem ment egyszerre.
Szóval tudnak tekerni 3 évesen (azaz könnyen megtanulnak), csak ezért ne vegyél futóbicajt. Ha amúgy is szeretnétek, nyugodtan.
Én futóbiciklit vennék.
Nálunk két éves szülinapra kapta. Innét rendeltem: [link]
nagyon jó. IMÁDJUK. Magamnak pedig rollert vettem, mert már egy ideje nem tudtam követni.
Gyorsan meg fog tanulni vele menni, egyensúly érzéke is jobb lesz, figyeli a forgalmat, a szembe jövőket ... kilométereket el tud vele menni.
Most 3,5 éves, de csak most próbálkozik a kerékpárral..
De igen, ezt gyereke válogatja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!