Az éjjel nagyon forgolódós kisgyerekek mikor fognak "rendesen" aludni?
Most 14 hónapos a kisfiam, és lehetetlenség éjjel betakarni, mert folyamatosan forgolódik, szerintem éjjel akár 10x is körbefordul, bejárja az egész kiságyat.
Szóval takaró kilőve, hálózsák kilőve, mert nem tud benne felállni, most vastag pizsiben alszik.
Mikor lesz ez másképp?
Szerintem soha. Én a mai napig "viharosan" alszom, a férjem szerint a levegőben fordulok egyik oldalamról a másikra :)))
Sokszor a lepedőt is magam alá húzom.
Átfogalmazom a kérdést: Mikortól lesz értelme takarót használni? :)
(Amúgy én is sokat forgolódok, gyerekkoromban többször ébredtem úgy, hogy keresztben fekszem az ágyon. :D Anyuék mindenféléből eszkábáltak nekem hálózsákot, vagy óránként jöttek takargatni... Nos, lehet, hogy rám is ez a sors vár. :)
Igen, zokni az van rajta mindig!
A takaró viszont egyelőre az ágyneműtartóban várja a bevetést. Néha próbálkozom vele, de hamar rájövök, hogy többet árt, mint használ. (Összegyűri, belegabalyodik, aztán már kényelmetlen aludni az ágyban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!