Mindenhol ilyen drága a gyerekbicikli?
Igen mindenhol ,és sajna vagy új drága biciklit vesztek vagy használtan jó állapotut de különbözött ,te tudod hogy mi számit jobban az egyforma bicikli ,vagy hogy olcso legyen ,
Én venék 2 különbözö biciklit és ha nem tetszene nekik akkor utána átfestenénk egyforma szinüre .
Nővéremnek ikrei vannak.
Ők 2 különböző gyerek. Nem volt mindig mindenből ugyanolyan nekik (most 14 évesen meg már totál egymás ellentétei).
Mivel már nem 3 évesek a gyerekeid (a bicikli méretéből gondolom), ezért megértik, hogy más a bringa. Még választhatnak is.
Van, ahol több gyerekre 1 jut, szóval még örülhetnek is, ha 2-t tudtok venni.
Amúgy fb-on még nem kerestél ikres csoportot? Biztos van ilyen. Ott tuti árulnak mindenféle dolgot az ikres szülők, talán bicikliket is.
Ha teljesen egyformát szeretnél, akkor csak újat tudsz venni valóban.Az enyémek nem ikrek, de így is szinte mindenük egyforma :))(lányok)különben nagy a hiszti!:)
Olvastam egy "szakértő" írását,aki azt írta, hogy a használtra még nyugodtan számolhatunk + 5-10e ft-ot, mert tuti szervizeltetni kell(fék, gumik stb...
Mi a Decathlonos mellett döntöttünk,ennél csak drágábbak és nehezebbek voltak (hauser, neuzer) Ez is 30e, de legalább garis, ugyanezt használtan 20-25e ért adják. Ha rászámolom a szervízt kijön az új!Sajnos ez van :(
A 30e az mitől drága? Az még használt esetén is olcsó. Egy normális, könnyű, valóban gyerekekre tervezett bicikli 100e felett van.
Mondjuk így el tudok menni a gyerekkel valóban biciklizni 20-30 km-t is(ami nekem is élvezetes, kellően jó tempós), nem csak arról szól a gyerekkori "biciklizés" mint sokaknál, hogy kimegyünk a közeli játszótérre és ott megy vele 3 kört aztán haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!