Mikortól nem alszik már napközben a gyerkőcötök?
Nálunk is volt pár ilyen nap, de én erőltettem az alvást. Most 2,5 órákat is alszik. Elvileg nagycsoportos korukig alszanak.
2,5 éves
3,5 éves a fiam, most kezdett el az alvás ellen lázadni!
Szerintem egy 2,5 évesnek nagyon szüksége van még a déli pihenésre, nélküle gondolom estére irtó fáradt!
Szerintem erőltesd még az alvást, nagyon rossz látnom a szomszéd kisgyerekeket, akik 2 éves koruk óta nem alszanak napközben, a szülő pedig ráhagyja.
Az sem rossz, ha csak lefekszetek, olvasol neki mesét, csak pihenjen!
Az előfordulhat, hogy néha néha kimarad egy alvás, de az óvodában és bölcsiben is van csendes pihenő!
A nagy már 6 éves, de még alszik minden délután.
A picikkel más a helyzet. A 4 éves kisfiam már fél éve lázad a délutáni alvás ellen. Kb. 2 hete már társa is van a 3 éves öccse személyében. Én is korainak tartom még.
Am lehet, hogy a géneken múlik. Mindhárom gyerkőcöt örökbe fogadtuk és a két kicsi vérszerinti testvér, a nagy pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!