Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Salin levegőtisztítót használ...

Salin levegőtisztítót használ valaki? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Kislányom amióta bölcsis, folyamatosan náthás és köhög, épp hogy kigyógyul, újra beteg lesz. Már egy csomó mindent kipróbáltunk, rengeteg köptetőt, nem sok haszna volt eddig. Ma sókabinba megyünk, és ahogy ezután kutakodtam a neten találtam a Salin levegőtisztítóról egy oldalt. Érdekelne, hogy használt-e másnak.
2010. márc. 31. 12:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi használjuk már egy pár hónapja, de sajnos nem minden éjszaka, így nem tudom, hogy mennyire használ :(

Szinte folyamatosan beteg a kisfiam, volt olyan, hogy 2-3 hétig itthon volt arcüreg gyulladással, meggyógyult, 1 hetet járt oviba, azután megint elkezdett köhögni, 1 hét itthon, 1 hét ovi stb...

Az a gáz a készülékkel, hogy elég hangos, ezért nem szoktuk mindig bekapcsolni, pedig tudom, hogy kellene...

Jó tanács: ha veszel, akkor vegyél hozzá kapcsolós hosszabbítót, mert kikapcsoló gombja nincs, csak az adaptert lehet kihúzni a konnektorból, ami elég macerás lehet egy gyerekszobában, ahol legtöbbször rejtve vannak a konnektorok... :)

Amúgy szerintem érdemes megpróbálni, mert "annyira" nem drága, legalábbis a 40-50 ezer ft-os gépekhez képest...

Ja és Egészségkártyára is megvehető, mi is úgy vettük.

Remélem tudtam segíteni!

2010. ápr. 1. 09:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Mi is pont így vagyunk, mint ti, fiam idén eddig 6 napot volt bölcsiben.

Megvettük a készüléket, most éjszaka használtuk először, kicsit köhögött éjjel, és most pedig ömlik belőle a takony.

Én ennek nagyon örülök, mert ez azt jelenti hogy tisztul.

A leírásban is benne van, hogy először felerősödnek a tünetek, a dokinénink pedig mindig azt szokta mondani, hogy ha taknya-nyála egyben van, az nagyon jó, mert akkor elkezdett gyógyulni.

Látom elég régen írtatok, nektek esetleg valami egyéb tapasztalat?

2012. febr. 15. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!