Milyen sport van Budapesten 2 éves kisfiúnak?
Úszni nem tudom vinni, mert van egy 7 hónapos öccse is, a kettőt együtt nem lehet egy szülőnek.
Bölcsibe nem veszik fel, az ovi csak 3,5 éves korától lesz, mert márciusi.
A játszótér rossz időben nagyon kevés programnak. Beíratnám úszásoktatásra is, vagy másra, ha van már olyan, amihez nem kell a szülőnek is aktív részvétel.
Hát ilyen piciknek kifejezetten sport, pláne szülő nélkül nem nagyon szokott lenni...
Mi ilyen babás foglalkozásokra szoktunk járni, Pöttöm Torna, meg babanéptánc, ezeken mind mozognak, és kistesóval is simán részt tudsz rajta venni, én is kettővel jártam. :)
Merre laksz? Én a 18. kerületben tudok programokat.
Köszi a választ, keresgélek ilyesmiket is. Jó ötlet.
XII. I. XI. és II. kerületben vagyunk mobilabbak sajnos, az autó apánál van estig.
Vajon lehet honlapot linkelni? O:)
Bal oldalt a menüben keresd ki a neked érdekes kerületeket, és ott találsz programokat. :)
Bocs az offert.
1# azért a 18 kerületi programokat leirnad?:-) köszönöm
Javasolnám az előzőleg linkelt oldalam 18. kerületi aloldalát. O:)
De a PIKben van h-sz tutijó tornaóra 9.30-tól, kézműveskedés h 10-30-tól, csak most betegség miatt 29-én van legközelebb sajna... :/
És kedden 10.30-tól zenés Babadúdoló, vagy ha az még belefér, a gyáli közházban is van néptánc k 9-től.
De hát komolyan!
Két éves gyerekről beszélünk, nem? Semmilyen "sportra" nincs szüksége; játsszon, szaladgáljon, békén kéne hagyni. A rossz idő nem számít, lehet esőben is szaladgálni, pocsolyába ugrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!