Mennyit keres egy babysitter svájcban?
költözünk ki Svájcba és gondba vagyunk mert nem tudjuk mennyit keres egy babysitter.két gyerekre kell vigyázni,természetesen a lakást és a kaját nem kell fizetnie,azt mi álljuk.de akkor mennyit fizessünk?volt e valaki aki dolgozott már igy külföldön?
a válaszokat előre is köszönöm
Itt az áll, hogy órabérként melyik kantonban mennyit fizetnek. Ez kiindulásnak talán elég lesz, mondjuk felezd meg, ha havi bért+ kaját és szállást biztosítasz. De nézz utána, hogy akkor neked kell bejelenteni a lányt.
itt vagyok! :) és még vagy 10 ismerosom :D
Genf kornyékén élunk, amikor bentlakáos babysitter voltam 2500 frankot kaptam egy honapra, utána váltottam,- másik család, csak heti 3 napban kellett egy pici babára vigyázni reggel 9-tol du. 5 ig (takaritás, fozes nem volt, tényleg csak babáznom kellett egész nap) arra a heti 3 napra fizettek 1800 frankot, plusz a 100 frankos busz bérletet. ismeros heti 4 napra kap 2500 frankot, o sem bentlakásos babysitter. másik ismeros havi 3400-at kap, o ott lakik a családnál, természetesen neki sem kell kaját vennie. autot használhatja (este és a szabadnapjain), nyelviskolát fizetnek neki.
ti hol laktok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!