Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt valakinek tapasztalata 5...

Volt valakinek tapasztalata 5 éves kisgyermeknél altatában fogtömésnek, foghuzásnak?

Figyelt kérdés

Nekünk volt 2 napja. Nem látszott, hogy sok szuvas foga lenne, ovi fogorvos mondta, hogy lát 2 vigyem fogorvoshoz. Ő azt mondta 4- et lát, de mivel hiperaktív nem lehet széken, altatásban kell. Beleegyeztem. 13-at betömtek és zápfogát kihúzták,mert szerintük túl lyukas volt sok tömés kellett volna bele és később veszélyes lett volna, hogy szét törik ezért kihuzták.

Most 2 nap után ott tartunk, hogy nem eszik csak pépeset mert fáj a foga, holott eddig nem fájt...teljesen kétségbe vagyok esve és, hogy kihuzták egy fontos fogát, holott a fogbél épp volt...

Nem értem, járt már igy más is?

Ja és egy kórterembe fektettek egy hurutosan köhögő kislánnyal és mostanra Ö is köhög, pedig hónapok óta nem volt beteg.

Tök jól jártunk.

2016. jan. 31. 18:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
55%

Utolsó!

Azért egy sima foghuzas, meg egy altatasos műtét nem említhető egy lapon. Tudod hogy az altatás kockázatos egy kisgyereknel? Én biztos elvittem volna a gyereket több orvoshoz is.

2016. febr. 1. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!