Volt valakinek tapasztalata 5 éves kisgyermeknél altatában fogtömésnek, foghuzásnak?
Nekünk volt 2 napja. Nem látszott, hogy sok szuvas foga lenne, ovi fogorvos mondta, hogy lát 2 vigyem fogorvoshoz. Ő azt mondta 4- et lát, de mivel hiperaktív nem lehet széken, altatásban kell. Beleegyeztem. 13-at betömtek és zápfogát kihúzták,mert szerintük túl lyukas volt sok tömés kellett volna bele és később veszélyes lett volna, hogy szét törik ezért kihuzták.
Most 2 nap után ott tartunk, hogy nem eszik csak pépeset mert fáj a foga, holott eddig nem fájt...teljesen kétségbe vagyok esve és, hogy kihuzták egy fontos fogát, holott a fogbél épp volt...
Nem értem, járt már igy más is?
Ja és egy kórterembe fektettek egy hurutosan köhögő kislánnyal és mostanra Ö is köhög, pedig hónapok óta nem volt beteg.
Tök jól jártunk.
Utolsó!
Azért egy sima foghuzas, meg egy altatasos műtét nem említhető egy lapon. Tudod hogy az altatás kockázatos egy kisgyereknel? Én biztos elvittem volna a gyereket több orvoshoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!