Nálatok mennyire vált be a játszó sátor? (esetleg amibe labdák is vannak) milyet ajánlatok?
En is azthittem,hogy benti jatekhazikho nem lehet rossz... Nem szereti. Mikor megkapta,aznap jatszott benne,de azota sem. Epp 2 hete csomagoltam el mert kihasznalatlanul csak foglalta a helyet. De a te gyermeked siman szeretheti :)
Kiskonyhat ajanlom,az lekoti a gyerekeket,bar az enyem inkabb csak kavet foz :)
Nekem meg nagyon tetszik a grillsuto,de igy,hogy latom,hogy a konyhat is csak ritkan hasznalja,igy azt nem veszek. Viszont a bevasarlokocsi sokaig favorit volt.
Jaa,meg az a kinyithato alagut. Nah azt is szerette,de inkabb csak rosszalkodott vele :)
Játék konyha, bevásárló kocsi, autó, motor van :)
Szóval ezért gondoltam valami benti sátor félére :/
Hinta lóról mi a véleményetek? (amibe lehet ülni is)
Imád hintázni, bent is kint is
Igazi decathlonos easy quick sátrunk van,egy mozdulat kinyini es összecsunki is nagyon könnyű. Kicsit drágább mint egy játszòsátor,de ezt kint-bent is használjuk,könnyű kezelni és strapabìrò. Az enyémek nagyon szeretik,mint ahogy a kuckòzást is,már 7,5 és 6 évesek,de minden hétvégén van valami kuckòs/sátoros játszás...
Ugyanilyet kaptak tőlünk ajándékba a keresztfiamék,ott is nagy sláger
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!