11/12 anonim válasza:
Sajnos tejcukor érzékeny vagyok.
Tej, tejföl, túró és a magyar sajtok problémát okoznak.
Érdekes, hogy a kaukázusi kefir nem hajt meg.
A mostanában agyonreklámozott laktáz enzimet tartalmazó (dögdrága) termék reklámjának hatására találtam az interneten egy harmadannyi árú, ugyanazt a hatást kiváltó terméket.
Nálam bevált, megint ehetek tejfölös kenyeret! :-)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon drága vagy, de ez nem probiotikum, hanem laktáz enzim.
Azért nincsen bajod a kefírtől, mert az erjesztett tejtermék, nincs már benne tejcukor.
2016. febr. 2. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!